Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Eric Rijnders

Eric heeft na het behalen van de postdoctorale studie voor Register Controller (RC) diverse opleidingen en cursussen gevolgd welke van belang zijn voor zijn vakgebied. Financieel is hij goed onderlegd. 

Ervaringen

Als controller bekleedde Eric diverse rollen bij grote internationale bedrijven. Sinds 2014 was hij financieel eindverantwoordelijke bij diverse MKB-bedrijven, waaronder familiebedrijven.

Eric brengt voor het MKB-klantensegment veel bruikbare praktijk- en theoretische bagage mee. Met zijn kennis en ervaring kan hij ondernemers helpen om succesvol(ler) te ondernemen.

Persoonlijk

Eric is gehuwd met Irma, heeft 3 kinderen en woont in Best. Graag staat hij op de padelbaan en bezoekt hij de thuiswedstrijden van PSV met zijn zoon. Daarnaast geniet hij graag met familie en vrienden van de Brabantse gezelligheid.

In 2022 heeft hij besloten om zich als partner aan te sluiten bij Claassen, Moolenbeek & Partners om als zelfstandig ondernemer zijn kennis en ervaring met andere ondernemers te delen waarbij hij gebruik maakt van de specialismen die binnen deze organisatie aanwezig zijn.

Ik help u graag verder

    Eric Rijnders

    Referenties van klanten