< p>

Teams CM&P Flevoland en Zwolle samen aan de slag

Teams CM&P Flevoland en Zwolle vaker samen aan de slag

Deel deze pagina

14 december 2015De teams van Claassen, Moolenbeek & Partners uit Flevoland en Zwolle hebben hun samenwerking geïntensiveerd. De experts reiken nu in beide gebieden hun eigen specialismen aan. CM&P geeft ondernemers in het midden- en kleinbedrijf onder meer advies op het gebied van bedrijfsstrategie, overnames en alternatieve financieringsvormen.

De teams hebben deze stap gezet, simpelweg omdat de klanten daarom vragen. “We merken bijvoorbeeld dat steeds meer ambitieuze ondernemers uit de regio Zwolle behoefte hebben aan bedrijfsadviseurs met een specifieke achtergrond, bijvoorbeeld de agrarische sector.

Babyboomers

Op dit moment zijn bedrijfsovernames in veel branches aan de orde van dag. “Veel babyboomers vinden het nu toch echt tijd worden om een stap terug te doen en het werk over te dragen aan de volgende generatie. We zien dan ook in de hele regio een toename van het aantal overnames. Ook het aantal zoekers naar alternatieve en creatieve vormen van financiering stijgt nog steeds. De mogelijkheden – deels met, maar ook zonder bank – zijn er te over, we helpen deze ondernemers uiteraard graag.”

Sterke punten

CM&P heeft in Nederland meerdervestigingen. De bedrijfsadviseurs van het concern zijn sterk in onafhankelijkheid. De expertise loopt uiteen van advies bij overnames en fusies tot het begeleiden van startende ondernemers en het opstellen van ondernemingsplannen. CM&P zet haar diensten flexibel in, vaste contracten ontbreken. Team Flevoland blijft gevestigd in Lelystad, team Zwolle blijft operationeel vanuit Zwolle.