< p>

Qredits een alternatief voor een (bank)financiering? - Claassen, Moolenbeek en Partners

Qredits een alternatief voor een (bank)financiering?

Deel deze pagina

21 januari 2015Waarom naar Qredits?

Qredits is een alternatief voor startende ondernemers of ondernemers met minder dan 5 werknemers. Ondernemers die reeds een afwijzing van de bank hebben gehad. Qredits kent twee soorten kredieten. Namelijk een microkrediet tot € 50.000,– en een MKB krediet tot € 150.000,–. Per 1 januari 2015 zal de limiet van het MKB krediet worden verhoogd naar € 250.000,–. Voor het MKB krediet geldt overigens niet het criterium “minder dan 5 werknemers”. Wel dat je bancaire financiering niet hoger is dan € 150.000,–. De banken verwijzen ondernemers momenteel ook naar deze alternatieve financieringsvormen. Kijkt u maar eens naar het financieringskompas van ABN AMRO.

Wie is Qredits?

Qredits is een stichting met een ANBI-status. Zij zijn een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Triodosbank, Accenture en de Goudse Verzekeringen.

Wat is het doel van Qredits?

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol (door)starten van hun bedrijf. Dit doen zij door het verstrekken van bedrijfskredieten. Het doel van Qredits is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap. De kracht van een goed idee. En dit alles doen zij niet om winst te maken, maar om de ondernemer winst te laten maken.

Wat is de missie van Qredits?

Qredits biedt een combinatie van begeleidingstools, coaching en kredietoplossingen aan voor ondernemers die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit. Met als doel om de ondernemer economische, financiële en sociale onafhankelijkheid te kunnen realiseren.

Wat is de parallel met Claassen, Moolenbeek & Partners?

De aanpak van Qredits is anders dan van de meeste zakelijke kredietverstrekkers. Zij bieden veel persoonlijke aandacht aan hun klanten. Dat is hun kracht en de overeenkomst met CM&P. Claassen, Moolenbeek & Partners is de persoonlijke coach voor de begeleiding van de ondernemer naar de juiste (alternatieve) financiering. Qredits past daar prima bij. Naast de persoonlijke aanpak is onafhankelijkheid onze grootste kracht. CM&P is niet gebonden aan een kredietverstrekker. Wilt u meer weten over alternatieve financieringen neem dan
contact
 op met Waldy van de Walle.