< p>

Samenwerking met financieringsplatform Voordegroei

Samenwerking met financieringsplatform Voordegroei

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
2 april 2017

Voor de groei

Er zijn vele vormen van financieren. We kennen de reguliere financieringen zoals bij de bank, maar ook crowdfunding wordt populairder. Daarnaast zien we meer initiatieven ontstaan vanuit investeerders die privaat vermogen beschikbaar stellen: private lending. Voordegroei werkt op deze wijze.

Samenwerking Voordegroei met financiële experts

Voordegroei is een platform dat ondernemers en investeerders samenbrengt. Ondernemers die financiering zoeken om hun groeiambities te realiseren, kunnen in aanmerking komen voor financieringen door investeerders zoals institutionele instellingen, pensioenfondsen, family offices en andere professionele beleggers. Voordegroei werkt daarbij samen met financiële experts zoals Claassen, Moolenbeek & Partners. Kredietaanvragen via de financiële experts zijn goed doordacht en uitgewerkt. De screening van het dossier wordt hierdoor eenvoudiger.

Voor wie?

Voordegroei is bijzonder geschikt voor bedrijven met:

  • een historie van minimaal 2 jaar
  • een kredietbehoefte vanaf € 250.000.

Afhankelijk van het risicoprofiel en de zekerheden kan Voordegroei al vanaf 4% rente financieren. Gestapeld financieren behoort ook tot de mogelijkheden.

Partner Voordegroei

Sinds 2017 is CM&P Zuidwest Nederland partner van Voordegroei. Dit betekent dat CM&P goed geïnformeerd is over het beoordelingssysteem van Voordegroei. Waldy van de Walle: ‘We hebben directe lijnen met de financiële experts van Voordegroei, zodat we altijd overleg kunnen plegen over uw dossier. Dit vergroot de kans op een succesvolle financieringsaanvraag.’

Meer weten

Heeft u een investering en wenst u die te financieren? Neem dan gerust eens contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.