< p>

Financiering afgewezen? Vraag een second opinion bij CM&P!

Financiering afgewezen? Vraag een second opinion!

Deel deze pagina

2 december 2015Zeer regelmatig wordt een financieringsaanvraag bij een bank, investeerder of crowdfundingsplatform afgewezen. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

 

De aanvraag is bijvoorbeeld:

  • incompleet
  • onvoldoende toegelicht
  • financieel verkeerd ingestoken

Second opinion met frisse blik

Hierdoor worden goede plannen ook nodeloos afgewezen. De onderneming mist kans op groei, omzet en winst. Bent u overtuigd dat uw plannen wél solide en financieel haalbaar zijn? En dat de financierder of kapitaalverstrekker ze verkeerd heeft begrepen? Dan is een second opinion voor uw financiering een oplossing.

Efficiënt en snel

Wij bekijken uw plannen, berekeningen én onderbouwingen met een frisse blik vanuit het perspectief van de financier of kapitaalverstrekker. Omdat de plannen en berekeningen allemaal al bekend zijn, verlopen onze analyses efficiënt en snel.

Werken aan succesvolle plannen

Zijn uw plannen met aanpassingen volgens onze analyses wel haalbaar? Dan stellen wij natuurlijk voor nogmaals het financieringstraject in te gaan. Bij uw huisbank, een andere bank of bij alternatieve vormen van financiering. Zijn ze toch niet financierbaar? Dan geven wij u advies waar u in de toekomst aan kunt werken. Om uw plannen wél succesvol te laten financieren.

Vragen?

Claassen, Moolenbeek & Partners ondersteunt al meer dan 30 jaar ervaring in het financieren van het MKB. Door ons platform is kennis en kunde gebundeld tot 35 kantoren en meer dan 100 partners! Daarom is er altijd kennis in uw branche. Neem contact op met Waldy van de Walle, waldy.vandewalle@cmenp.nl of 0114 – 76 00 76.