Eindhoven

CM&P Eindhoven

Eindhoven, gelegen in de Kempen, misschien wel de meest slimme regio van Europa. Een gebied met veel technologische en innovatieve MKB-bedrijven. Een levendig gebied waardoor veel bedrijven goed presenteren.

In de regio Eindhoven ontstaan ook veel nieuwe bedrijven. Ook Claassen,Moolenbeek & Partners vond in 1983 (!) hier zijn oorsprong.

In de stad Eindhoven heeft CM&P zelfs twee vestigingen. In de vestiging aan de Beemdstraat zijn de partners vooral actief voor MKB-ers binnen de regio. De partners vullen elkaar uitstekend aan op gebied van strategie, financiering en bedrijfsoverdracht.

In het hoofdkantoor aan de Vondellaan in Eindhoven is men vooral gericht op de eigen organisatie en samenwerking met landelijke partijen.

Bedrijfsadvies in Eindhoven

Om de koers van jouw onderneming voor de lange termijn te bepalen is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar. Een juiste en duidelijke bedrijfsstrategie biedt handvatten bij de besluitvorming binnen de onderneming. De missie van Claassen, Moolenbeek & Partners is om ondernemers succesvol te maken. Daarom bieden wij jouw onderneming een passend bedrijfsadvies. We helpen jouw onderneming in de regio Eindhoven bij het vaststellen van de juiste strategie.

Financieel bedrijfsadvies in Eindhoven

Naast een duidelijke bedrijfsstrategie is in veel gevallen een bedrijfsfinanciering ook onmisbaar in het verwezenlijken van de toekomstplannen voor een onderneming. Iedere fase die de onderneming doorloopt vraagt om een ander type bedrijfsfinanciering. Claassen, Moolenbeek en Partners levert jouw onderneming in de regio van Eindhoven een financieel bedrijfsadvies op maat.

Advies door een partner in Eindhoven

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een partner voor een strategisch- of financieel bedrijfsadvies in de Brainport-regio? Dan ben je hier op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. Contact opnemen kan zowel telefonisch, via de mail als via het contactformulier onderaan de pagina.

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Eindhoven die ons team nog verder kunnen versterken. Wil jij Partner worden? Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.

 


Adres vestiging Eindhoven

Beemdstraat 5, 5653 MA Eindhoven
088 – 2636790

Contactformulier