< p>

Ondernemer gezocht | Word zelfstandig businesspartner bij CM&P

Ondernemer gezocht

Heb jij het ondernemerschap in je DNA? Heb je zakelijk instinct en zet je jouw expertise graag in als sparringpartner en als bedrijfsadviseur? Voel jij je aangesproken door de oproep ‘Ondernemer gezocht’? Dan maakt CM&P bedrijfsadviseurs graag kennis met jou!

Zelfstandig ondernemer gezocht

Ondernemers succesvol maken: dát is de missie van CM&P. Als bedrijfskundig en financieel adviesbureau helpen we mkb-ondernemers overal in het land. CM&P bestaat uit een netwerk van zelfstandige consultants die er met hun adviezen voor zorgen dat bedrijven succesvoller worden. Onze partners zijn dus allemaal ondernemers, maar ze maken wel deel uit van de CM&P-formule. En dat betekent: een sterk merk met een betrouwbare reputatie. We staan altijd open voor uitbreiding van ons netwerk. Kortom: compagnon gezocht!

Ben je zelf op zoek naar een bedrijfsadviseur?

Wil je niet zelf aan de slag als bedrijfsadviseur, maar heb je wel behoefte aan een sparringpartner, business partner of compagnon voor je eigen bedrijf? Ook dan staat CM&P voor je klaar. Met ons brede netwerk is er altijd iemand beschikbaar die bij de opdracht en het bedrijf past. Stuk voor stuk zijn ze gepokt en gemazeld in het ondernemerschap. Ze staan je graag bij met raad en daad. Bovendien helpen onze partners elkaar vooruit, dus je bent ook verzekerd van de kracht van de community. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een kennismaking.

Vacature ondernemer

We gaan er even vanuit dat je binnen CM&P aan de slag wilt als zelfstanding ondernemer. In dat geval word je voor onze klanten een business partner. De exacte invulling van je rol verschilt vanzelfsprekend per bedrijf en per opdracht. Over het algemeen kun je stellen dat je actief bent als bedrijfsadviseur of als financieel adviseur. Onze partners houden zich bezig met vraagstukken op het gebied van bedrijfsstrategie, bedrijfsfinanciering en bedrijfsovername.

Zo maak je als ondernemend bedrijfsadviseur het verschil

Van een bedrijfsovername tot een bedrijf verkopen: de bedrijfsadviseurs van CM&P krijgen mooie uitdagingen voor de kiezen. Goed om te weten: je kunt altijd rekenen op ondersteuning vanuit CM&P. We denken graag met je mee bij lastige kwesties en je staat er dus nooit alleen voor.

Mede ondernemer gezocht

De kop boven dit artikel is niet voor niets ‘Ondernemer gezocht’. We zijn op zoek naar echte ondernemers, want juist dan ben je in staat om de uitdagingen van onze klanten volledig te doorgronden. In je gereedschapskist zit onder meer een helikopterview, het vermogen om de ‘vraag achter de vraag’ te analyseren en een haarscherp instinct voor zakelijke kansen. Je vertaalt je inzichten naar heldere adviezen waar klanten verder mee kunnen.

Vacature ondernemer bij CM&P

Heb je interesse in deze ‘vacature voor ondernemers’? Realiseer je dan wel dat dit heel wat anders is dan een dienstbetrekking. Je blijft immers zelfstandig en dus is er ook geen vaste vergoeding. De ervaring leert dat jouw verdiensten afhankelijk zijn van de expertise die je inbrengt, en de specificaties van de opdracht. Verder is je eigen inzet bepalend, ofwel het ondernemerschap dat je toont. Gemiddeld genomen liggen in de beginperiode de verdiensten per jaar tussen de € 40.000 en € 120.000 en groeit dit naar meer.

Ondernemer gezocht bij CM&P

Word jij enthousiast van het idee om bedrijven te helpen succesvoller te worden? Deel je graag kennis in de vorm van (bedrijfskundig) advies? Wil je de vrijheid van het ondernemerschap combineren met de steun van een sterk netwerk? Bij CM&P kan het allemaal en meer. Interesse? Meld je dan aan als partner en start je eigen adviespraktijk.