< p>

Vacature financieel adviseur - Lees hier meer info over CM&P

Vacature financieel adviseur

Ben jij financeel adviseur met passie voor ondernemerschap? Claassen Moolenbeek & Partners heeft dan een vacature openstaan voor haar partnerkantoren in heel Nederland. Word partner bij een gerenormeerd corporate finance kantoor.

Wie zijn wij?

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is opgericht in 1983 en heeft inmiddels 30 kantoren met zo’n 70 partners. CM&P is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat Nederlandse mkb-ondernemers begeleidt bij onder andere het regelen van financieringsbehoefte, bedrijfsoverdracht en strategieformulering en implementatie.

Onze missie luidt als volgt: ‘’Ondernemers succesvol maken’’.

Onze visie luidt als volgt: ‘’Ondernemer kiest voor de CM&P-adviseur’’.

Partner worden: financeel adviseur zijn

Als partner bij CM&P treed je op als bedrijfsconsultant, sparringspartner en financieel adviseur voor onze klanten. Je fungeert als zelfstandig consultant, maar plukt de vruchten van onze waardevolle samenwerkingsmodule, coaching, professionele collega’s, actieve kennisdeling en een kantoor in jouw regio. Kennisdeling staat bij ons centraal. Dit onder andere via een intensief begeleidings- en opleidingsprogramma, ons intranet, werk- en expertisegroepen en periodieke partnerbijeenkomsten.

Je werk is vaak breder dan alleen finance. Verandering, strategie, bedrijfsoverdrachten is het totale werkveld. Meer generiek dus dan specialisme.

Beschik jij over:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde of Economie
 • Minimaal 5 jaar werkervaring op het vlak van allround financiën;
 • De skills om een DGA/ondernemer te adviseren bij financiële vraagstukken;
 • Een financieringsbehoefte waarvan je zelf minimaal €15.000 in kunt leggen. *)

En ben jij:

 • Ondernemend;
 • Een doorzetter;
 • Iemand die goed kan luisteren;
 • Iemand met gevoel voor commercie;
 • Analytisch en punctueel;
 • Energiek en enthousiast;
 • Denk je in kansen en mogelijkheden;
 • Bekend met bedrijfsfinancieringen.

*) Financiering van je praktijk als financieel adviseur

Jij weet het als geen ander. Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

Partners worden zorgvuldig gekozen

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Solliciteren op de vacature financieel adviseur?

Reageer met je CV op deze financieel adviseur vacature en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur