< p>

Vacature bedrijfsadviseur - Lees hier meer info over CM&P

Vacature bedrijfsadviseur

Ben jij een ervaren bedrijfsadviseur die graag de verdere toekomst van een onderneming in de juiste banen leidt? Reageer dan op de bedrijfsadviseur vacature van Claassen, Moolenbeek & Partners.

Bedrijfsadviseur

Als bedrijfsadviseur bij Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) verleen je bedrijfsadvies op management gebied aan zowel beginnende als ervaren ondernemers. Zo help je ondernemers onder andere met het opstellen van een heldere en kwalitatief sterke bedrijfsstrategie, vraagstukken die gerelateerd zijn aan de organisatie-inrichting, financiering, HR, maar ook rondom een eventuele herstructurering. In chaos weet jij een goede structuur en helderheid over de situatie te scheppen en ondernemers verder te helpen. Als partner en bedrijfsadviseur ben jij dé vertrouwenspersoon voor de MKB-ondernemer.

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P)

Claassen, Moolenbeek & Partners is een adviesorganisatie die zich richt op het MKB in Nederland. CM&P helpt ondernemers succesvoller te ondernemen op drie gebieden:

  • Strategie;
  • Financiering;

Alle partners binnen CM&P zijn 100% zelfstandig, maar genieten van de vele voordelen van CM&P. Zo hebben partners toegang tot onze succesvolle methoden, sneller succes mede door geoptimaliseerde websites, aanwezigheid ‘’corporate Social Media’’, (digitaal) netwerk en leveranciersarrangementen, collega’s om mee te sparen en ga zo maar door!

Functie-eisen:

CM&P stelt de volgende functie-eisen voor de bedrijfsadviseur vacature:

  • Een afgeronde opleiding op HBO+ niveau of hoger (bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Rechten);
  • De skills om een ondernemer op een goede manier te adviseren bij ondernemersvraagstukken;
  • Ruime advieservaring: ten minste 5 jaar werkervaring als bedrijfsadviseur.

Daarnaast kijken we naar lef, gevoel voor commercie, het tonen van interesse, het vermogen om belangrijke informatie te filteren, enthousiasme, doorzettingsvermogen, ondernemerschap, analytisch vermogen  en natuurlijk de benodigde dosis humor!

Klaar voor de volgende stap? Sluit je aan bij CM&P

Reageer met je CV op de bedrijfsadviseur vacature en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur