Emmen

Emmen, een stad die een dorp is gebleven. Door de groene uitstraling van Emmen waan je je soms in een dorp, maar met de voorzieningen van een grote stad.

Emmen verwierf nationale en internationale bekendheid dankzij Dierenpark Emmen.

Ooit waren de de veenarbeiders de fundering van de economie, maar het was de komst van de textiel- en metaalfabrieken na de Tweede Wereldoorlog die de belangrijkste impuls gaven aan de werkgelegenheid.

Vandaag de dag heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland.

Claassen, Moolenbeek & Partners is dan ook trots op haar kantoor in Emmen. Samen met kantoor Groningen worden de provincies Friesland, Groningen en Drenthe bediend.

De gemeente Emmen heeft veel aandacht voor ondernemers in deze regio. Wij helpen jou ook graag op de route die jij voor ogen hebt. Stap eens binnen bij onze vestiging aan de Hoenderkamp 20 voor meer informatie.

Bedrijfsadvies in Emmen

Om de koers van jouw onderneming voor de lange termijn te bepalen is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar. Een juiste en duidelijke bedrijfsstrategie biedt handvatten bij de besluitvorming binnen de onderneming. De missie van Claassen, Moolenbeek & Partners is om ondernemers succesvol te maken. Daarom bieden wij jouw onderneming een passend bedrijfsadvies. We helpen jouw onderneming in de regio Emmen bij het vaststellen van de juiste strategie.

Financieel bedrijfsadvies in Emmen

Naast een duidelijke bedrijfsstrategie is in veel gevallen een bedrijfsfinanciering ook onmisbaar in het verwezenlijken van de toekomstplannen voor een onderneming. Iedere fase die de onderneming doorloopt vraagt om een ander type bedrijfsfinanciering. Claassen, Moolenbeek en Partners levert jouw onderneming in de regio van Emmen een financieel bedrijfsadvies op maat.

Advies door een partner in Emmen

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een partner voor een strategisch- of financieel bedrijfsadvies in de regio Noord Nederland? Dan ben je hier op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. Contact opnemen kan zowel telefonisch, via de mail als via het contactformulier onderaan de pagina.

Welkom! Hoenderkamp 20, Emmen.

Natuurlijk komen we voor een persoonlijk advies graag bij je langs.

 

Noord-Nederland

De regio Noord-Nederland bedienen we vanaf de locaties in Emmen, Leeuwarden en Groningen.

Wij hebben door heel het land vestigingen. Bekijk onze andere vestigingen.


Adres vestiging Emmen

Hoenderkamp 20, 7812 VZ Emmen
088 – 2636710

Contactformulier