Dealsuite van Brookz: voor het kopen van een bedrijf

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
11 juni 2018

Dealsuite

Voor een pakje boter ga je naar de supermarkt. Voor een nieuwe auto ga je naar de autodealer of je zoekt op internet. Dat is allemaal erg eenvoudig. Lekker makkelijk. Maar waar ga je naar toe als je een bedrijf wilt kopen?

Bedrijf te koop

Bedrijven die verkocht worden, publiceren dit niet openbaar. Er is geen fysieke locatie waar men in een catalogus kan rondneuzen om een geschikte kandidaat te zoeken. Want bedrijven roepen het niet van de daken dat ze te koop zijn. Dit zou zomaar eens slecht voor de omzet en het resultaat kunnen zijn. Personeel zou onrustig kunnen worden en het bedrijf kunnen verlaten. Maar hoe ga je dan te werk?

Exclusief bedrijfsovernameplatform

Er zijn genoeg websites waar je jouw bedrijf te koop kunt zetten. Maar dan is het wel voor iedereen zichtbaar dat je jouw bedrijf verkoopt. En dat wil je niet. Daarom kent Brookz een exclusief platform: Dealsuite. Brookz is het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. Dealsuite is een database die enkel toegankelijk is voor exclusieve partners van Brookz. Claassen, Moolenbeek & Partners is exclusief partner van Brookz.

Relevant

Via een exclusieve partner van Brookz, CM&P bijvoorbeeld, kun je op Dealsuite uw koop- of verkoopprofiel plaatsen. Alle relevante adviseurs krijgen hiervan een bericht. En met resultaat. Want sinds het bestaan van deze database heeft men in 73% van de geleverde profielen een relevant contact gehad. Niet alleen overname adviseurs zijn verbonden aan Dealsuite. Ook diverse grote en kleinere investeerders. Hierdoor is Dealsuite ook een relevante tool voor het vinden van financiering voor ieder doel. Van werkkapitaal, groeikapitaal, vastgoed, overnamefinanciering tot herfinanciering.

Meer weten?

Wil jij meer weten over bedrijfsovernames? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Met onze landelijke dekking is er altijd wel een expert in de buurt. Zoek hier een vestiging bij jou in de buurt.

Over de auteur
Waldy van de Walle is zeer ervaren in financieringen. Heb je interesse in wat hij voor jou kan betekenen en wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met Waldy van de Walle op.