bedrijfsscan

Dé CBS = De CM&P BedrijfsScan

Menig ondernemer herkent dit vast wel: je bent hartstikke druk en toch komt de vraag aan het einde van de dag: wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan? Het is een dilemma waar menig MKB ondernemer mee wordt geconfronteerd. Je wilt werken áán je bedrijf i.p.v. ín je bedrijf. Urgente zaken vragen meer aandacht dan de belangrijke zaken. Je weet natuurlijk wat je wilt bereiken. Je hebt doelen, prognoses, uitdagingen. Het zit allemaal in je hoofd. Want natuurlijk heb je een PLAN.

Het is een gegeven dat de omstandigheden snel wijzigen. Zeker in deze tijd. Bijstellen van plannen is daarom een continu gebeuren. Hoe krijg je snel inzicht waarop je moet sturen.

Waarom een online bedrijfsscan?

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft speciaal voor ondernemers als jij de CBS (Claassen, Moolenbeek Bedrijfs Scan) ontwikkeld.

Door middel van deze scan breng je zelf snel op een gestructureerde wijze jouw onderneming in kaart. Veel doe je zelf. Niet alleen om (advies)kosten te besparen, maar ook vanwege de snelheid. Je kent zelf je bedrijf natuurlijk het beste. Het enige wat je moet doen is: eerlijk zijn?.

Na het invullen van de bedrijfsscan is de volgende stap, het verder uitzetten van de strategie in een helder bedrijfsplan, vrij eenvoudig.

Door gebruik te maken van de bedrijfsscan zet je voor jezelf heel helder de punt op de horizon. Dat geeft niet alleen rust in jouw hoofd, je werkt vol vertrouwen, veel efficiënter en doelgericht. Bij een juiste communicatie werkt dat door in heel je onderneming. Bij personeel, leverancier en zelfs klanten.

Ons advies: start vandaag nog met de online bedrijfsscan. We vertellen er graag meer over:

De mogelijkheden weten?

Ontdekken wat een online bedrijfsscan voor jouw organisatie kan betekenen?
Of heb je vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

Online Bedrijfsscan

Hoe werkt de bedrijfsscan?

De CBS-Tool is een online applicatie, waar jij als ondernemer zelf de vragen over jouw onderneming invult. De tool is zodanig ontwikkeld dat er diverse vragen zijn over verschillende aspecten van je onderneming.

Het invullen kost je maar 2 tot 3 uur van je tijd, een kleine tijdsinvestering dus. Jouw CM&P adviseur kan het proces ook volgen. Je kunt hem vragen om ondersteuning, en hulp aanbieden. Bijvoorbeeld om jouw financiële gegevens in te voeren in de tool. Ook de voortgang wordt gemonitord via het systeem. Een fantastisch praktisch hulpmiddel om naar de situatie te komen die je wilt: echt werken áán jouw bedrijf in plaats van in jouw bedrijf.

Wat levert de bedrijfsscan jou op?

De bedrijfsscan is gebaseerd op het INK-model. Het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK) heeft zijn bekendheid te danken aan dit managementmodel. In Dé CBS is dat als volgt verwerkt:

Als je de vragen uit de Scan hebt beantwoord, dan levert dit een goede analyse op van jouw onderneming. Een helder foto. Waarbij de sterke en zwakke punten van jouw onderneming blootgelegd zijn en de kansen en bedreigingen goed naar voren komen. Tevens ontstaat er een lijst met aandachtspunten en actiepunten. Ongetwijfeld ook enkele Quick-Wins. Het doel is gericht op de middel-lange-termijn.

Dit alles ontvang je in een rapport. Dat blijft niet bij woorden alleen. We nemen hiervoor de tijd om het rapport met je te bespreken en te voorzien van aanbevelingen en adviezen. Zodanig dat je aan de slag kunt.

Maak kennis met dé CM&P-Bedrijfs-Scan

Twijfel niet. Vraag vandaag meer informatie op. Dát kost je niets. Het verplicht je ook tot niets. We leggen uit aan je hoe het proces kan worden opgestart. Dat gaat je veel opleveren:

Vrijblijvend gesprek over een online-zelfanalyse-bedrijfsscan

Meer weten? Vul dan dit formulier in.

    Mevr.Dhr.