Bedrijfsadviseur

Ben je van plan een eigen onderneming op te starten maar weet je niet hoe je dit het beste aan kunt pakken? Of ben je een ervaren ondernemer en kun je wel wat advies gebruiken om de verdere toekomst van je onderneming in de juiste banen te leiden? Behoefte aan wat extra mankracht in de vorm van een interim manager? Zoek dan niet verder, Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is je graag van dienst.

Wat doet een bedrijfsadviseur van CM&P?

Wij verlenen deskundig bedrijfsadvies aan beginnende en ervaren ondernemers. Claassen, Moolenbeek en Partners is sinds 1983 actief en beschikt inmiddels over ruim 30 kantoren met om en nabij 70 partners. We helpen bedrijven om succesvol te ondernemen. Met onze specialistische kennis, ruime advieservaring, effectieve werkmethodieken en gerenommeerde naam, kunnen we jou als geen ander een stapje vooruit helpen. Waar helpen wij dan zoals bij? Denk bijvoorbeeld aan:

 1. Bedrijfsstrategie bepalen
 2. Hulp bij het verkrijgen van de juiste bedrijfsfinanciering
 3. Hulp bij een bedrijfsovername

De juiste adviseur voor de juiste bedrijfsstrategie

Voor een ondernemer is een langetermijnvisie van cruciaal belang. Om jouw onderneming in de juiste banen te leiden, is het belangrijk dat je beschikt over een heldere en kwalitatief sterke bedrijfsstrategie. Dit zorgt ervoor dat niet alleen jij, maar ook je werknemers, de missie en visie op langere termijn op de juiste wijze weten uit te dragen. Hierdoor kun je realistische doelstellingen formuleren en deze ook op een meetbare manier behalen. Maar wat is nu een effectieve bedrijfsstrategie voor jouw onderneming? Claassen, Moolenbeek & Partners helpt je graag verder. Dit doen we onder andere door:

 1. Het maken van een ondernemingsplan waarin de bedrijfsstrategie ook meegenomen wordt. “Wist je dat 80% van de ondernemingen in Nederland niet beschikt over een goed ondernemingsplan?”
 2. Ook als kleine ondernemer, heb je een enorme verantwoordelijkheid! Middels onze management begeleiding, stellen we de juiste vragen waardoor jij de juiste keuzes maakt. Wellicht is het wel goed
 3. Als directeur van een middelgrote onderneming, is het vaak nog niet nodig om een fulltime algemeen- of financieel manager aan te nemen. Een interim manager die er enkele dagen of dagdelen per week is, biedt dan uitkomst.

Een bedrijfsadviseur helpt u aan de juiste bedrijfsfinanciering

Jij hebt plannen! Daarvoor is vaak geld nodig. Er zijn verschillende financieringsvormen, maar welke past het beste bij jou?

 1. Ben jij bezig met je start-up en heb je niet voldoende kapitaal om hetgeen in je ondernemingsplan staat te bewerkstelligen? Wij helpen je middels startersbegeleiding.
 2. Een financieringsplan geeft antwoord op de vraag hoe je een voorgenomen investering gaat financieren. Wij helpen bij het opstellen van zo’n plan.

Een adviseur nodig bij een bedrijfsovername?

Om een overnametraject succesvol te laten verlopen, is een goed plan nodig. Er zijn allerlei vormen van overname. Wij helpen je graag bij de juiste aanpak voor jou. We kunnen je naast een plan ook helpen bij:

 1. De waardebepaling van het bedrijf. Een overnametraject gaat altijd gepaard met emoties van beide kanten. Onze hulp zorgt ervoor dat er altijd een onafhankelijk persoon met expertise betrokken is.
 2. De verkoop van je bedrijf. Een eigen bedrijf beginnen is een onderneming, een bedrijf verkopen is een operatie. Wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de risico’s? Wij hebben het al ontelbaar vaak meegemaakt en behoeden u voor fouten.
 3. Een bedrijf kopen. Waarom komt u een bestaand bedrijf en begint u geen nieuw bedrijf? Daar zijn natuurlijk genoeg redenen voor te bedenken! Het zijn echter wel vragen die wij onze klanten stellen en waarin we kritisch meedenken. Het onderhandelingstraject is zwaar en er staat veel op het spel. Wij helpen u daarbij.

Heeft u andere vragen dan het bovenstaande? Grote kans dat wij u kunnen helpen of de juiste richting in kunnen sturen. Neem ook dan gerust contact op!

Misschien bent u een toekomstig bedrijfsadviseur bij Claassen, Moolenbeek & Partners? Bekijk dan onze vacature bedrijfsadviseur.

Hulp nodig?

Hulp van een bedrijfsadviseur nodig? Ga een verhelderend gesprek met ons aan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek met een bedrijfsadviseur. Ontdek hoe je succesvol(ler) kunt ondernemen….

Overname adviseur

Werken als bedrijfsadviseur?

Benieuwd of het werk als bedrijfsadviseur bij jou past? Vul je e-mailadres in en we sturen je graag info op.

Due diligence: is jouw huis op orde?

Due diligence bij een bedrijfsovername De koper van een onderneming zal voordat hij tot definitieve koop overgaat, altijd eerst een Due Diligence of boekenonderzoek willen [...]

Familiebedrijf overnemen?

De overname van een familiebedrijf is voor ondernemers een bijzonder complex en emotioneel geladen onderwerp. Dit proces kan voor zowel de kopende als de verkopende [...]