Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfsadviseur

Vaak begint een succesvolle onderneming met een droom die gepaard gaat met ambitie. Vanuit dit startpunt verloopt het succesverhaal voor iedere ondernemer anders. Wat alle succesvolle ondernemingen gemeen hebben is een ondernemer aan het roer met de drive en de ambitie om te slagen, creatief denkt en over veel doorzettingsvermogen beschikt.

 

Om van jouw bedrijf een succesverhaal te maken heb je, naast de eerder benoemde eigenschappen, ook kennis nodig. De gevraagde expertise is niet altijd voor handen. Onze bedrijfsadviseurs kunnen jou hier in begeleiden naar succesvol(ler) ondernemen!

 

 

Bedrijfsadviseur voor bedrijfsstrategie

Sta jij met jouw onderneming op een kruispunt en wil je de route uitstippelen naar meer succes? Onze bedrijfsadviseurs begeleiden jou en jouw managementteam met een realistisch, frisse en afgewogen aanpak. Onze bedrijfsadviseurs sturen jou en jouw managementteam bij op de volgende punten:

  • Strategieontwikkeling; hoe goed is jouw onderneming voorbereid op de toekomst? Voor een succesvolle onderneming is een strategisch plan, met een duidelijke visie en missie onmisbaar. Onze bedrijfsadviseurs begeleiden jou en jouw managementteam naar de ontwikkeling en implementatie van een duidelijke bedrijfsstrategie.
  • Managementbegeleiding; voor iedere ondernemer zijn er te weinig uren in een dag. Onze bedrijfsadviseur bieden een frisse blik op de organisatie processen en bieden ondersteunen om het overzicht te bewaken en om efficiënter te kunnen opereren.

 

 

Succesvol jouw bedrijf (ver-)kopen

Wil je met jouw onderneming een volgende stap zetten en wil je groeien doormiddel van een bedrijfsovername? Of is het juist tijd voor een nieuwe stap en ben je voornemens om jouw bedrijf te verkopen? Onze bedrijfsadviseurs begeleiden de overdracht succesvol.

  • Bedrijf verkopen; het verkopen van een bedrijf is voor iedere ondernemer een emotioneel, ingrijpend en moeizaam proces. Onze bedrijfsadviseurs begrijpen als geen ander welke impact de verkoop van een bedrijf heeft op een onderneming.
  • Bedrijf kopen; wil je een nieuwe markt verkennen of wil je uitbreiden? Het kopen van een bedrijf is dan een mooie kans! Maar het kopen van een succesvol bedrijf is geen garantie voor succes. De juiste begeleiding stuurt je de goede kant op.
  • Bedrijfswaardering; wat is jouw onderneming waard? Een waardebepaling is het fundament van iedere onderhandeling. Door te kijken naar het resultaat in het verleden, maar vooral ook naar wat de toekomst kan brengen. Een bedrijf waarderen is een vak apart. Ieder bedrijf is immers verschillend.

 

Bedrijfsadviseur voor een financiering

Wil je een investering doen met jouw bedrijf, sta je op het punt om een scale up te realiseren of heb je extra werkkapitaal nodig? In al deze gevallen is een bedrijfsfinanciering nodig. Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering is vaak een complex proces waarbij begeleiding van een ervaren bedrijfsadviseur het proces efficiënter en sneller laat verlopen.

  • Scale-up; ben je toe aan de volgende fase van jouw onderneming maar heb je daar een financiering voor nodig? Onze bedrijfsadviseur kennen de markt als geen ander en bekijken snel de mogelijkheden voor extra kapitaal.
  • Herstructurering; wil je vanwege fiscale redenen, toekomstverwachtingen of groeipotentie een herstructurering? Mocht er sprake zijn van een crisissituatie door gebrek aan liquiditeit, is het belangrijk dat er snel en vakkundig wordt gehandeld. Een herstructureringsplan is dan noodzakelijk.
  • Financieringsplan; heb jij een financieringsplan nodig om een financiering voor jouw onderneming aan te vragen? Onze bedrijfsadviseurs helpen met een ontwikkelen van een plan op maat.

 

Wil jij met jouw onderneming de juiste richting op? Neem dan gerust contact op!

Hulp nodig?

Hulp van een bedrijfsadviseur nodig? Ga een verhelderend gesprek met ons aan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek met een bedrijfsadviseur. Ontdek hoe je succesvol(ler) kunt ondernemen….

Overname adviseur

Werken als bedrijfsadviseur?

Benieuwd of het werk als bedrijfsadviseur bij jou past? Vul je e-mailadres in en we sturen je graag info op.

Omgaan met huidige uitdagingen – Kopen of verkocht worden?

Dit artikel is eerder gepubliceerd op Logistiek.nl   Momenteel is er een versnelde concentratietendens gaande in de transport- en logistieke sector. Richard Boonman, partner van […]

Due diligence onderzoek

Een due diligence onderzoek wordt vaak ook boekenonderzoek genoemd. Het is een grondig onderzoek van de verschillende onderdelen van een onderneming (of persoon). Denk aan [...]