< p>

Jules van Berlo - Claassen, Moolenbeek en Partners

Jules van Berlo

Jules studeerde aan de Universiteit Wageningen, met als rode draad het combineren van toegepaste wiskunde, informatica en logistiek bij bedrijfskundige problemen. Daarna heeft hij diverse opleidingen en cursussen op het gebied van financieel management gedaan waaronder London Business School en IMD in Lausanne. In 2011 heeft hij bij de Rotterdam School of Management de opleiding voor Business Valuator afgerond en is hij sinds 2012 geregistreerd als Register Valuator.

Ervaringen

Tot en met 1994 was hij werkzaam op het gebied van bedrijfsinnovatie, onderzoek en advisering in de agribusiness. Vanaf 1994 lag het zwaarte punt op financieel management in diverse organisaties en in 2000 werd hij plaatsvervangend financieel directeur bij Wageningen University & Research. Daarna was hij daar van 2003 tot 2008 directeur vastgoed (huisvesting, vastgoedbeheer en projectontwikkeling).

Jules van Berlo als sparringpartner voor ondernemers

In oktober 2008 begon hij in Ede als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Naast sparringpartner zijn voor ondernemers houdt hij zich vooral bezig met bedrijfsovername en bedrijfswaardering. Daarbij ligt zijn specialisme bij technologisch innovatieve bedrijven (zogenaamde technostarters).

Jules van Berlo als directielid CM&P

In 2013 werd hij lid van het directieteam van CM&P BV. Zijn focus ligt op innovatie en operationele zaken. Daarnaast ligt zijn aandacht bij de ondersteuning van partners bij het opbouwen van hun eigen praktijk.

Persoonlijk

Jules zijn passie ligt bij het ondernemerschap en bij het verder brengen van ondernemers in de diverse levensfasen van hun bedrijf. Binnen Claassen, Moolenbeek & Partners kan hij zijn passie uitstekend kwijt.

Jules is in zijn vrije tijd een enthousiaste beoefenaar van Tai Chi. Bij het sparren met ondernemers gelden ook de principes van Tai Chi: afhankelijk van de situatie ga je mee of geef je tegengas of versnel je zelfs. Maar belangrijk is dat je altijd de verbinding en het contact houdt.

Ik help u graag verder

  ir Jules Van Berlo

  Referenties van klanten

  Claassen,Moolenbeek&Partners

   

   

  Claassen,Moolenbeek&Partners