Jules van Berlo

Jules studeerde aan de Universiteit Wageningen, met als rode draad het combineren van toegepaste wiskunde, informatica en logistiek bij bedrijfskundige problemen. Daarna heeft hij diverse opleidingen en cursussen op het gebied van financieel management gedaan waaronder London Business School en IMD in Lausanne. In 2011 heeft hij bij de Rotterdam School of Management de opleiding voor Business Valuator afgerond en is hij sinds 2012 geregistreerd als Register Valuator en volgt hij jaarlijks diverse kennissessies op het gebied van waarderingen.

Ervaringen

Tot en met 1994 was hij werkzaam op het gebied van bedrijfsinnovatie, onderzoek en advisering in de agribusiness. Vanaf 1994 lag het zwaarte punt op financieel management in diverse organisaties en in 2000 werd hij plaatsvervangend financieel directeur bij Wageningen University & Research. Daarna was hij daar van 2003 tot 2008 directeur vastgoed (huisvesting, vastgoedbeheer en projectontwikkeling).

Jules van Berlo als sparringpartner voor ondernemers

In oktober 2008 begon hij in Ede als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Naast sparringpartner zijn voor ondernemers houdt hij zich vooral bezig met bedrijfsovername en bedrijfswaardering. Daarbij ligt zijn specialisme bij technologisch innovatieve bedrijven (technostarters).

Jules van Berlo als directielid CM&P

Sinds 2013 is hij lid van het directieteam van CM&P BV. Zijn focus ligt op innovatie en operationele zaken. Daarnaast ligt zijn aandacht bij de ondersteuning van partners bij het opbouwen van hun eigen praktijk.

Persoonlijk

Jules zijn passie en drijfveer ligt bij verbinden. Dat uit zich in het het ondernemerschap en bij het verder brengen van ondernemers in de diverse levensfasen van hun bedrijf.

In zijn vrije tijd is Jules een enthousiaste beoefenaar van Tai Chi. Daar speelt enegetisch verbinden met jezelf en met anderen een grote rol. Bij het sparren met ondernemers gelden ook de principes van Tai Chi: beweeg je mee of geef je tegengas of versnel je zelfs. Belangrijk is dat je altijd de verbinding houdt en dit samen doet.

In zijn relatie met Angelique en de wederzijdse kinderen is er altijd ruimte voor verbinding, altijd een plek om samen te zijn. Met humor en diepgang de wereld blijven verkennen: “To boldly go where no man has gone before”.

Ik help u graag verder

  ir Jules Van Berlo

  Referenties van klanten

  Claassen,Moolenbeek&Partners

   

   

  Claassen,Moolenbeek&Partners