< p>

Vacature online-Marketeer communicatiespecialist

De functie is

per 1 december 2018

vervult!

Dank voor je belangstelling.

Vacature Online Marketeer

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Online-Marketeer/Communicatiespecialist (24u- m/v)

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons gaat helpen bij onze interne en externe online-communicatie.

Op een mooie plek in Eindhoven, nabij het centrum en goed bereikbaar, werk jij actief mee aan de positionering van Claassen, Moolenbeek & Partners als dé vertrouwenspersoon die MKB-ondernemers in Nederland helpt succesvoller te ondernemen.

Onze belangrijkste kernwaarde is: Ondernemerschap! Onze partners zijn ondernemers en adviseren ondernemers op het gebied van strategie, financiering en bedrijfsoverdracht.

Op dit moment kennen we circa 70 partners en 25 kantoren in Nederland.

In jouw rol ga je Directie en Partners actief ondersteunen bij onze positionering. Naast jouw actieve bijdrage in communicatie en publicaties naar klanten buig jij je ook over onze arbeidsmarkt­communicatie, gericht op de werving van nieuwe partners.

Belangrijk doel bij de interne communicatie is om de partners, allen zelfstandige professionals, verspreid over Nederland, te verbinden met elkaar.

Meetbare resultaten maken ons enthousiast. Jouw doelen zijn dus:

  • aantoonbaar resultaat in het aantal leads, potentiele klanten én potentiele partners
  • door de interne communicatie wordt succes en samenwerking vergroot 

De functie:

Als online-marketeer heb je zowel een adviserende als uitvoerende rol. Je adviseert directie en partners inzake communicatievraagstukken en voert deze ook uit. Voor zowel externe als interne communicatie schrijf en redigeer je teksten (website, intranet, nieuwsbrief, social media kanalen etc.).

Je ziet kritisch toe op een juiste uitstraling van alle communicatie uitingen en komt proactief met voorstellen ter verbetering. Je bent ervaren met online­communicatie en hebt ervaring met contentmarketing en het opstellen van een contentstrategie. Het betreft een functie voor 24 uur per week, de exacte werktijden zijn in overleg te bepalen.

Wat zoeken wij in jou:

  • HBO- opleiding op het gebied van (bedrijfs)communicatie en enige jaren werkervaring als marketeer in zakelijke commerciële dienstverlening;
  • Je hebt ervaring met doelgroepgericht schrijven, bent een ster in het redigeren van teksten, snapt begrippen als linkbuilding, tags, website codes.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten, het onderhouden en optimaliseren van een website (WordPress) en social media;
  • Analyse is echt jouw ding. Natuurlijk maak je gebruik van Google Analytics en social media dashboards.
  • Je krijgt energie uit het vinden van de juiste kandidaten op de arbeidsmarkt.

 

Wat wij bieden:

Wij bieden jou een goed arbeidsmarktconform salaris in een ondernemende organisatie waar jij je talenten vol kan benutten. Veel zelfstandigheid, immers dat hoort bij een organisatie die staat voor ondernemerschap. Het is een functie waar jij als specialist redelijk ‘stand alone’ opereert. Je rapporteert direct aan de directie. Je werkt samen met externe online-marketingbureau, website-bouwer en mediabedrijven.

Reageren: (heeft dus geen zin meer 🙂 )

Stuur voor 30 november 2018 jouw motivatie met CV naar bart.vandijk@cmenp.nl. Natuurlijk mag je bellen – 06-51358904 – naar Bart van Dijk (directie) voor meer informatie, al weet jij heus online wel te vinden wie we zijn….én wat er van je verwacht mag gaan worden. Je ziet genoeg op onze website: www.cmenp.nl, onze LinkedIn Company-page en andere social media kanalen.