Opleiding

In de jaren ’90 heeft Roeland aan de Hogeschool in Breda Commerciële Economie gestudeerd. Om zich op strategisch en bedrijfskundig gebied verder te ontwikkelen heeft hij in 2014 zijn Master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit / RSM succesvol afgerond. Naast deze studies heeft Roeland een groot aantal opleidingen gevolgd op financieel, strategisch, organisatorisch, procesmanagement (LEAN) en HRM gebied.

Ervaring

Roeland heeft ruim 22 jaar bij de Rabobank gewerkt. De eerste jaren van zijn carrière was hij accountmanager Private Banking / Financieel Planner voor de ondernemer in privé. Daarna heeft hij de stap gezet naar leidinggevende functies binnen het management en directies van lokale banken.

Tevens heeft hij halverwege zijn bancaire loopbaan de switch gemaakt van de particuliere naar de zakelijke dienstverlening. Hierdoor is hij zowel in staat om de ondernemer te adviseren over zijn bedrijf als over zijn privé situatie.

In de functies binnen het zakelijke domein was hij integraal (Commercie / Risicobeheersing / HRM) verantwoordelijk voor teams die klanten bedienden met omzetten van € 500k tot € 100 mln.

Als strategisch gesprekspartner en adviseur kenmerkt de stijl van Roeland zich als luisterend, prikkelend, ondernemend en pragmatisch. Deze eigenschappen heeft hij ook ingezet bij het mede ontwikkelen van een programma voor ondernemers om hen te kunnen laten groeien op het gebied van strategie, innovatie, duurzaamheid, financieel, ICT en HRM. Vanuit de vestiging Breda zet hij deze kwaliteiten graag in om zijn klanten te ondersteunen in het succesvol(ler) ondernemen.

Persoonlijk

In veel van wat Roeland doet staan plezier, humor & uitdaging centraal. Hij combineert zijn passie voor sporten (o.a. voetballen, squashen, golf, motorrijden, hardlopen, skiën) daarom graag met een bourgondische levensstijl met vrienden en familie.

Ik help u graag verder

    Roeland Verbeet

    Referenties van klanten