< p>

Frans van Melis - Claassen, Moolenbeek en Partners

Frans van Melis

Heeft op de Vervoerscademie in Venlo succesvol zijn HEAO en HTS afgesloten. Daarna nog verschillende management opleidingen en cursussen gevolgd,

Ervaringen

Heeft over de laatste 25 jaar verschillende management/directie posities bekleed bij zowel Nederlandse MKB alsmede bij grotere Multinationals (inclusief buitenlandse assignments als expat), daarbij zijn taken en verantwoordelijkheden van functioneel  (Logistiek/Operations) verschoven naar Algemeen management. In zijn laatste positie als Vice President bij Del Monte Foods was hij eindverantwoordelijk voor de regio’s Europa en Afrika.

Sinds 2015 zelfstandig werkzaam als internationaal consultant en in 2018 aangesloten als partner bij CM&P.

Persoonlijk; Passie en Professionaliteit 

Frans heeft zowel ervaring opgedaan in het MKB als in de grote corporatie en internationale bedrijven.

We laten hem graag aan het woord over die combi:

Binnen het  MKB bedrijf zie je: PASSIE over het ondernemen en het commitment.

Bij internationale blue chip ondernemingen zie je: PROFFESSIONALISME, met enorme snelheid veel tips&tricks over het managen.

Mijn grootste kick is om deze 2 ervaringsgebieden te delen met mijn klanten waarbij ik vaststel dat bedrijven en ondernemers hierdoor sneller succes krijgen.

Ook zijn kinderen wijst hij op die kernwaarden passie en professionaliteit. Dat maakt je gelukkig en succesvol.

Ik help u graag verder

  ing. Frans van Melis

  Referenties van klanten

  • Mark Collins (Strauss Coffee)

  Frans heeft het vermogen om zowel de strategische richting van het bedrijf in het oog te houden en tegelijkertijd de praktische aanpak om projecten succesvol af te ronden. Hij is heel professioneel en behebt met goede kennis van bedrijfsbeheer in zijn algemeenheid en Operations/Supply Chain specifiek. Frans is een slimme, boeiende en een prettige vent om mee samen te werken.

  • Brian Oost (Avery Dennison)

  Het was geweldig om met Frans samen te werken. Hij is een inspirerende people manager die altijd in staat is om het beste uit zijn team te halen. Daarnaast is hij niet bang om de nieuwe wegen in te slaan bij zijn zoektochten naar nieuwe kansen en oplossingen,