Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Hans ten Hove

Hans studeerde aan de HEAO met als afstudeerrichting Registeraccountant. Daarna heeft hij eerst de opleiding tot registeraccountant gevolgd bij het NIVRA, maar is uiteindelijk geswitcht naar de opleiding tot Registercontroller/ Executive Master of Finance & Control aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van zijn diploma heeft hij in de loop van de jaren diverse trainingen gevolgd op het gebied van financiële vraagstukken, IT en persoonlijke ontwikkeling met onder andere een opleiding tot Master of Accounting and Control aan de Washington University in St Louis USA.

Ervaringen

Hans startte in 1986 zijn carrière bij KPMG. Na een aantal jaren in de accountancy heeft Hans de overstap gemaakt naar de papierindustrie waar hij betrokken was bij het in een joint venture met Nuon bouwen en exploiteren van een warmtekrachtcentrale. Hierna is hij als CFO bij diverse bedrijven, waaronder detail-, retail- en telecom-bedrijven, werkzaam geweest. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan in aan- en verkoop, herstructurering en herfinanciering van bedrijven.

 

Persoonlijk

Hans is gehuwd en heeft samen met zijn vrouw een zoon, inmiddels is zijn gezin uitgebreid met een schoondochter en drie kleinkinderen. Hij sport graag en is actief in de plaatselijke gemeente als vrijwilliger. Zijn passie is om met zijn kennis en ervaring een relevante bijdrage te willen leveren aan ondernemers.

Ik help u graag verder