Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

 Paul van Beek

Hij heeft in combinatie met een fulltime job, als accountmanager zakelijke relaties bij een stadsbank, zijn HEAO-CE afgerond. Daarnaast heeft hij diverse commerciële en financieringsgerelateerde opleidingen gevolgd als gecertificeerd senior accountmanager.

Als partner is hij opgeleid als RAB, geregistreerd adviseur bedrijfsopvolging.

Ervaringen

Paul van Beek is ruim tien jaar binnen het bankwezen actief geweest in diverse leidinggevende rollen en daarnaast altijd actief gebleven in het adviseren en financieren van MKB bedrijven. Diverse branches in de handel, industrie en dienstverlening zijn hem bekend.

Onderdelen van het financieren die zijn speciale aandacht hebben zijn werkkapitaal, bedrijfsovernames en vastgoedtransacties. Het laatste jaar voordat hij partner werd is Paul vooral als interim medewerker bij diverse banken actief geweest. Hij heeft verschillende bedrijvenadviseurs gecoached op financieringsgebied. Tevens heeft hij ondernemingen met continuïteitsproblemen begeleid en zakelijke financierings-aanvragen beoordeeld.

Sinds 2008 is hij partner en heeft een zeer uiteenlopende portefeuille met vaste klanten opgebouwd. De belangrijkste drijfveer voor Paul is het persoonlijke contact met de ondernemer om samen te komen tot een bedrijfsvoering die in balans is en leidt tot een beter bedrijfsresultaat.

Persoonlijk

Paul is opgegroeid in een ondernemersgezin waar handen uit de mouwen steken met de paplepel is ingegeven. Die mentaliteit brengt hij ook graag over naar zijn twee kinderen.

Ik help u graag verder

  Paul van Beek over zijn werk

  Referenties van klanten

  Ik heb Paul van Beek leren kennen als een positief kritisch, meedenkend, coöperatief professional, met het belang van de ondernemer in het vizier. Een plezierige adviseur om mee te werken. Op meer dan goede wijze heeft hij ons advies en begeleiding geboden bij het voorbereiden en opstarten van ons nieuwe bedrijf “MaC Housing & Services” / “Temporary Housing Tilburg”

  Maarten Schiphorst

  Paul heeft mij bijgestaan in een heroriëntatietraject van mijn onderneming. Door kritische vragen te stellen, de spiegel voor te houden en keuzes te helpen maken is duidelijk geworden waar ScooterHill als formule naar toe moet groeien. Door meer focus zijn kansen verzilverd. Het is prettig om Paul als sparringpartner te hebben. Zo’n adviseur beveel ik iedereen aan.

  Freek Sanders van Well

  Paul is a friendly, young and dynamic professional with the right skills. He has a balanced workexperience in business banking and financing.

  André van der Lee

  Peijnenburg Verzuimbegeleiding B.V. heeft onder begeleiding van Paul van Beek van Claassen, Moolenbeek en Partners, inhouse- outhouse arbodienstverlener Wegéon BV en het re-integratiebedrijf Wégeon Attent BV overgenomen. Voor ons bedrijf een mooie groeikans waar we ontzettend blij mee zijn.

  Paul is al jaren goed op de hoogte van wat er dagdagelijks gebeurt. Een echte “trusted advisor” waar ik een goede sparringpartner aan heb. In zijn praktijk deed zich de verkoop van Wegéon en Wegéon Attent voor. Door ons met elkaar te verbinden en het proces te begeleiden is steeds duidelijker geworden dat de twee bedrijven prima in elkaar gevlochten kunnen worden. Arno Linkels, de voormalige DGA van Wegéon en Wegéon Attent, blijft betrokken bij onze activiteiten zodat we optimaal synergie voordeel halen uit deze samenwerking.