Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bert van Orsouw

Juli 1991 studeerde hij af aan het HEAO te ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 1992 werkte hij bij een aantal lokale Rabobanken, waar hij diverse financiële en managementopleidingen heeft gevolgd. In 2000 heeft hij zijn diploma voor Financieel Planner behaald. In 2013 heeft hij zijn opleiding Bedrijfskunde aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen afgerond.

Ervaringen

Snel na zijn indiensttreding in 1992 werd Bert van Orsouw accountmanager voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische relaties binnen het werkgebied van Rabobank Wanroij. In 1997 werd hij als senior accountmanager verantwoordelijk voor de grootzakelijke klanten van Rabobank Peelrand. Bedrijfsfinancieringen stonden daarbij centraal. Vanuit zijn achtergrond als Financieel Planner keek hij altijd naar de combinatie van zowel de zakelijke als de privé-situatie van ondernemers. Daarmee was de totale financiële positie in beeld en op orde.

Van 2001 tot en met 2005 was Bert van Orsouw werkzaam als Manager Zakelijke Relaties & Private Banking binnen Rabobank Het Maasland. Vanaf 2006 was hij als adjunct-directeur verantwoordelijk voor de particuliere dienstverlening binnen Rabobank Bernheze Maasland. In deze rol zijn HRM, kwaliteitsbeheersing en verandermanagement de aandachtsgebieden geweest. In 2010 was hij als consultant werkzaam bij Rabobank Nederland. Hij begeleidde het management van lokale banken in veranderprocessen.

Hierna maakte Bert van Orsouw de overstap naar zelfstandig adviseur binnen Claassen,Moolenbeek&Partners.

Door zijn ruime managementervaring, en kennis van zowel zakelijke als particuliere financieringen ziet hij het als zijn uitdaging om samen met u als relatie integraal naar ondernemingsvraagstukken te kijken.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Claassen,Moolenbeek&Partners

     

     

    Claassen,Moolenbeek&Partners