< p>

Bedrijfsstrategie? Start met een integrale bedrijfsscan.

Bedrijfsstrategie? Start met een integrale bedrijfsscan.

Deel deze pagina
Geschreven door: Bert Jongsma
13 februari 2019Pas op de plaats! Neem tijd voor een bedrijfsscan.

Als collega-ondernemer weten wij als geen ander hoe het is om een eigen onderneming te hebben. We weten dat je hard werkt, veel ballen in de lucht houdt en ook dat de waan van  de dag soms overneemt. Als MKB ondernemer ren je hard voor je onderneming, maar ren je ook in de juiste richting?

Het is belangrijk om op tijd een stapje terug te doen en aandacht te besteden aan de stand van zaken binnen je bedrijf. Hoe ziet je organisatiestructuur eruit? En is dat ook de gewenste structuur of moet je eens denken aan een reorganisatie? Voldoet je ondernemingsplan nog wel aan je wensen en eisen? Doorrennen op de manier zoals je het altijd hebt gedaan is een optie, maar misschien niet altijd de beste oplossing.

 

Onafhankelijke BedrijfsScan

Even een pas op de plaats, kijk of de routekaart die je in je hoofd hebt nog klopt met de realiteit. Maar hoe doe je dit? Een bedrijfsscan, of ook wel QuickScan genoemd, is een goed middel om de knelpunten van je organisatie snel in kaart te krijgen. Het draagt bij aan een strategisch inzicht, waardoor je de juiste koers kan uitzetten voor je onderneming.

Voor een goede bedrijfsscan heb je een onafhankelijk blik van een buitenstaander nodig. Iemand met veel kennis van ondernemen in het MKB, iemand die een gedegen en volledig beeld van je organisatie krijgt.

 

De BedrijfsScan, advies dat werkt

Wij helpen je graag om samen met jou als MKB ondernemer te kijken naar jou, je bedrijf en de omgeving van je bedrijf. Het in kaart brengen van jouw bedrijf (in de volle breedte) en de omgeving van je bedrijf is een route die wij met regelmaat lopen.

De processen en resultaten worden op hoofdlijnen geanalyseerd en in kaart gebracht, er wordt gekeken waar verbeteringen en besparing mogelijk of noodzakelijk is. Dit alles met als uitgangspunt “Hoe realiseer ik als ondernemer mijn ambities”.

Van deze bedrijfsscan of QuickScan ontvang jij als opdrachtgever een compacte rapportage met onderbouwde bevindingen en aanbevelingen. Deze worden mondeling toegelicht en met je besproken. Ook vervolgstappen komen hierbij aan de orde. Jij, als MKB ondernemer of bestuurder, beschikt zo over een gedegen en passende aanpak. En indien voor jou rendabel, zetten we die volgende stappen graag samen.

Je zult ervaren dat je meer grip op de toekomst krijgt en dat geeft rust! Zakelijk én privé.

 

Meer informatie

Wil jij meer weten over de mogelijkheid van een bedrijfsscan voor jouw onderneming? Vul hieronder de bedrijfsscan in of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Met onze landelijke dekking is er altijd wel een expert in de buurt. Zoek hier een vestiging bij jou in de buurt.

Maak kennis met dé CM&P-Bedrijfs-Scan

Twijfel niet. Vraag vandaag meer informatie op. Dát kost je niets. Het verplicht je ook tot niets. We leggen uit aan je hoe het proces kan worden opgestart. Dat gaat je veel opleveren:

Doe de bedrijfsscan

    Mevr.Dhr.

    Bert Jongsma

    Over de auteur

    Bert Jongsma heeft veel ervaring met het uitzetten van de juiste bedrijfsstrategie. Hij is gericht op middelgrote bedrijven om de ondernemer te versterken om meer uit zijn bedrijf te halen, vooral vanuit de kant van operational excellence. Heb je interesse in wat hij voor jou kan betekenen en wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met hem op via https://www.cmenp.nl/partner/bert-jongsma/