< p>

MKB advies nodig om de volgende stap te zetten? Wij helpen je.

MKB Advies

Heb je een eigen onderneming? Dan heb je vast veel aan je hoofd. Als zelfstandig ondernemer maak je namelijk veel beslissingen. Dit terwijl de dagelijkse werkzaamheden ook veel tijd opeisen. Veel beslissingen neem je makkelijk, maar er zijn beslissingen over zaken die nieuw zijn of veel impact hebben. Wellicht gaat het over zaken die je totaal niet interessant vindt of die je erg veel energie of tijd kosten. Of gewoon weg: je bent er niet voldoende in thuis en zoekt bevestiging.

Ben je voor deze situaties op zoek naar MKB advies van een MKB adviseur met specialistische kennis? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op het juiste adres. Wij hebben MKB adviseurs in huis met specialistische kennis op verschillende gebieden. Onze adviseurs geven al bijna 40 jaar lang ondernemers in het MKB advies zodat het optimale uit het bedrijf wordt gehaald.

Haal meer uit je bedrijf met MKB advies

Welke koers moet ik inslaan? Hoe blijf ik mijn concurrenten voor? Welke risico’s loop ik bij een bedrijfsovername? Is dit nu hét moment om die grote investering te doen? Maak ik aanspraak op bepaalde subsidies?

Welke vraag je ook hebt, onze MKB adviseurs helpen je om het maximale uit je bedrijf te halen. Zij begeleiden je graag en brengen de bijbehorende risico’s voor jouw onderneming in kaart. Ze geven je een kritische en frisse blik wanneer er beslissingen voor de onderneming genomen moeten worden. Met een adviseur zullen beslissingen sneller en beter worden genomen.

Waar adviseren wij over?

Onze MKB adviseurs kunnen jouw onderneming adviseren over diverse vraagstukken. Alleen al binnen de onderstaande onderwerpen vallen honderden vraagstukken.

  • Bedrijfsstrategie. Het is onmisbaar om een goed onderbouwde bedrijfsstrategie te hebben voor jouw onderneming. Deze bedrijfsstrategie is namelijk de basis voor het nemen van beslissingen voor de lange termijn. Met een duidelijk stappenplan zal in korte tijd een heldere strategie voor jouw bedrijf worden opgesteld waardoor jouw onderneming naar een hoger niveau wordt getild. Een MKB advies van de adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners helpt je met het bereiken van de voor jouw onderneming gestelde doelen. Onze methodiek om een ondernemersplan op te stellen helpt je bij het maken van de juiste strategische keuzes voor de middellange termijn.
  • Bedrijfsfinanciering. Met je onderneming doorloop je verschillende fases. Elke fase die jouw onderneming doormaakt vraagt om andere financieringen. Welke financieringen zijn nodig om jouw strategische doelen te bereiken? De winstgevendheid van jouw onderneming kan aanzienlijk worden vergroot met het juiste financieringsplan.
  • Bedrijfsovername. Veel ondernemers streven naar een zo groot mogelijke groei. Dit kan vanuit strategisch oogpunt ook worden gerealiseerd door een ander bedrijf over te nemen. Bij het kopen of verkopen van een bedrijf komen tal van vragen kijken. De gespecialiseerde MKB adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners zullen je ondersteunen bij de belangrijkste transactie van jouw ondernemerscarrière.

Direct een deskundig MKB advies voor jouw onderneming

Het is niet niets dat er ineens een adviseur over je schouders meekijkt wanneer je daarvoor jouw onderneming een hele tijd alleen geleid hebt. Toch kan het voor jouw onderneming wel goed zijn om een adviseur bij de hand te nemen. Je kunt namelijk niet zelf alle wijsheden die nodig zijn in pacht hebben en daarnaast doen frisse ideeën van buitenaf jouw onderneming goed. Wie weet welke kansen er nog allemaal zijn waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Wil je weten wat MKB advies voor jou kan betekenen? Vraag dan gratis een adviesgesprek aan! De MKB Adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners hebben zelf ook een eigen onderneming. Zij zullen daarom heel goed begrijpen waar jij naar op zoek bent!

Hulp nodig?

Hulp van een MKB adviseur nodig? Ga een verhelderend gesprek met ons aan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

Maak gebruik van een gratis advies met een MKB adviseur. Ontdek hoe ook u succesvol(ler) kunt ondernemen….

Overname adviseur

Overname van het Notuleercentrum

“Positieve benadering met een aanvaardbaar risico” Toen Raymund Prins, de eigenaar van Global Textware, de vraag kreeg of hij interesse had in een bedrijfsovername van [...]