Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MKB Adviseur

Kun je voor jouw bedrijf wel een MKB adviseur gebruiken? Als eigenaar van een onderneming heb je vele dingen aan je hoofd. Er zijn veel beslissingen die gemaakt moeten worden en meestal zal je deze beslissingen zelf maken. Veranderingen zijn aan de orde van de dag, maar vaak vergen deze veranderingen meer tijd en aandacht dan je vooraf had verwacht. Ben je voor deze situaties op zoek naar iemand met specialistische kennis? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Claassen, Moolenbeek & Partners heeft deze specialisten in huis. Onze specialisten begeleiden en adviseren ondernemers in het MKB, zodat het optimale uit het bedrijf zal worden gehaald.

Haal meer uit je bedrijf met een MKB adviseur

Is nu het moment om die investering te doen? Wat zijn de risico’s voor mij bij een bedrijfsovername? Kan ik aanspraak maken op bepaalde subsidies? Wat je vraag ook is, wij hebben de MKB adviseur in huis die je helpt om het maximale rendement uit je bedrijf te halen. Onze adviseurs begeleiden je graag en brengen de bijbehorende risico’s in kaart. Wij geven je een kritische en frisse blik bij het maken van beslissingen waardoor de beslissingen sneller en beter onderbouwd zullen worden gemaakt.

Waar kunnen wij mee helpen?

Een MKB adviseur kan je helpen bij diverse vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de volgende onderwerpen:

  • Bedrijfsstrategie. Om de koers voor jouw onderneming voor de lange termijn te bepalen is een heldere en goed onderbouwde bedrijfsstrategie natuurlijk onmisbaar. Met dank aan een duidelijk stappenplan zal jij in een korte tijd de strategie voor jouw bedrijf helder hebben waardoor wordt gebouwd aan een onderneming op een hoger niveau. Een MKB adviseur van Claassen, Moolenbeek en Partners helpt je graag om de doelen voor jouw onderneming te bereiken. Onze methodiek om een ondernemersplan op te stellen zal helpen om de juiste strategische keuzes te maken voor de middellange termijn.
  • Bedrijfsfinanciering. Elke fase die met het bedrijf wordt doorlopen vraagt om andere financieringen. Welke financieringen zijn nodig om jouw strategische doelen te bereiken? Wanneer een juist financieringsplan wordt gekozen kan dit de winstgevendheid van de onderneming aanzienlijk vergroten.
  • Bedrijfsovername. Veel ondernemers willen het liefst een zo groot mogelijke groei bereiken. Vanuit strategisch oogpunt kan dit ook worden gerealiseerd door een ander bedrijf over te nemen. Wanneer je een bedrijf wilt kopen of verkopen, dan komen hier tal van vragen bij kijken. Een gespecialiseerde MKB adviseur van Claassen, Moolenbeek & Partners zal je ondersteunen bij de belangrijkste transactie van heel je ondernemerscarrière.

Direct een deskundige MKB adviseur

Wanneer je jouw bedrijf al een hele tijd alleen hebt geleid is het niet niks wanneer er ineens iemand over je schouder meekijkt. Toch kan het een erg verstandige keuze zijn om een adviseur in de arm te nemen. Het is namelijk onmogelijk dat je zelf alle wijsheden in pacht hebt en daarnaast kunnen enkele frisse ideeën je bedrijf veel goed doen. Wie weet wat er allemaal nog mogelijk is met jouw bedrijf waar je nu nog nooit aan hebt gedacht. Wil je weten wat een MKB adviseur voor jou kan betekenen? Vraag dan gratis een adviesgesprek aan! Een MKB Adviseur van Claassen, Moolenbeek & Partners heeft zelf ook een eigen onderneming en zal daarom heel goed begrijpen waar jij naar op zoek bent!

Hulp nodig?

Hulp van een MKB adviseur nodig? Ga een verhelderend gesprek met ons aan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak gebruik van een vrijblijvend advies van een MKB adviseur. Ontdek hoe je succesvol(ler) kunt ondernemen….

Overname adviseur

Due diligence onderzoek

Een due diligence onderzoek wordt vaak ook boekenonderzoek genoemd. Het is een grondig onderzoek van de verschillende onderdelen van een onderneming (of persoon). Denk aan [...]