< p>

Ondernemingsplan, bedrijf verkopen en financiering:voorkom deze fouten

Ondernemingsplan schrijven, financiering nodig of bedrijf verkopen – voorkom veelgemaakte fouten met onze tips

Elke ondernemer loopt met veel vragen rond over zijn onderneming. Vragen over zijn ondernemingsplan, over financiering, zoals een overbruggingskrediet of starterslening. Vragen over een fusie (bedrijf verkopen of kopen)… Als ondernemer maak je veel keuzes en dat roept vragen op. Dat is heel normaal. Echter, als je niet weet wat je ermee aan moet, dan wordt het vervelend. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat of denkt achteraf ‘daar had ik beter over na moeten denken’. De kans bestaat dat je fouten maakt die voorkomen hadden kunnen worden. Je bent overigens niet de enige…

“Wat is de beste strategie voor mijn ondernemingsplan? Hoe kom ik aan voldoende financiering? Mijn bedrijf verkopen of niet?”

Het is mogelijk om de meest voorkomende fouten te voorkomen! Hoe? Dat begint met bewustwording. Het is goed om te weten wat deze valkuilen zijn. Zo herken je ze voordat je erin valt.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de meest gemaakte fouten op een rijtje kunnen zetten. Wij delen dit graag met je! En we geven ook meteen aan hoe je ze kunt voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd op drie gebieden: strategie, bedrijfsoverdracht en financiering. Op welk gebied wil jij weten welke valkuilen wij vaak tegenkomen bij ondernemers? Maak hieronder je keuze. Je komt dan meteen in onze videoserie terecht waarin we ze stap voor stap met je bespreken.

Op welk gebied wil jij de meest gemaakte fouten herkennen én voorkomen?

ondernemingsplan

Laat even je gegevens achter en je ontvangt de tips en adviezen over strategie meteen:

(we spammen niet uiteraard)

overbruggingskrediet

Laat even je gegevens achter en je ontvangt de tips en adviezen over financiering meteen:

(we spammen niet uiteraard)

bedrijf te koop

Laat even je gegevens achter en je ontvangt de tips en adviezen over bedrijfsoverdracht meteen:

(we spammen niet uiteraard)

Wij hebben al veel valkuilen gezien waar ondernemers toch steeds weer inlopen. Sterker nog, als oud-ondernemers uit de regio ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen zijn we er zelf ook ingelopen. We hebben ervan geleerd en hebben grote en succesvolle ondernemingen gerund. Deze kennis geven we nu al jarenlang door aan andere ondernemers. Daarom hebben we ook goed nieuws: die veelgemaakte fouten kunnen voorkomen worden!

Het is onze missie om ondernemers goed te begeleiden, zodat ze kunnen genieten van de groei van hun bedrijf. Waarom? We leggen het uit: