< p>

Breda - Claassen, Moolenbeek en Partners

Breda

CM&P Breda

‘Breda brengt het samen’

Vanouds de voornaamste stad van West-Brabant gelegen in de Baronie van Breda met een rijke historie en inmiddels uitgegroeid tot een moderne, trendy stad met een geheel eigen gezellige, bourgondische sfeer. Het is niet alleen in Breda aangenaam wonen, werken en ondernemen, ook de in de Baronie gelegen plaatsen zoals Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout en de vele dorpen in de regio bieden deze sfeervolle, historische setting. De Baronie is bovendien een bedrijvige en dynamische omgeving met vele voordelen voor (startende) bedrijven die zich er vestigen. De regio kenmerkt zich door een grote diversiteit in aanwezige sectoren, een gemeenschappelijk focus op innovatie en duurzaamheid en een toenemende samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers. De regio biedt hiermee bedrijven een omgeving waarin zij succesvol kunnen zijn.

Strategisch bedrijfsadvies in Breda

Uiteraard is niet alleen de juiste omgeving belangrijk. Om een onderneming tot een succes te maken, is het als ondernemer ook noodzakelijk om de koers voor de lange termijn te bepalen. Een duidelijke strategie is immers de basis voor alle belangrijke beslissingen die genomen worden. Het formuleren van een succesvolle strategie en het opstellen van een goed ondernemingsplan is echter vaak niet eenvoudig. In de begeleiding van ondernemers hanteren wij een duidelijk stappenplan waardoor er binnen een acceptabele tijd een heldere strategie kan worden opgesteld met concrete acties om de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Dit sluit volledig aan op de missie van Claassen, Moolenbeek & Partners om ondernemers succesvol(ler) te maken. Dit doen wij vanuit een bedrijfskundige visie, inhoudelijke expertise en vooral een persoonlijke en individuele benadering.

Financieel bedrijfsadvies in Breda

Om toekomstplannen en ambities te verwezenlijken is investeren een must. Iedere fase die een onderneming doorloopt vraagt om een ander type investering. Investeringen kunnen soms uit eigen middelen betaald worden, maar vaak is een financiering onmisbaar. De winstgevendheid van de onderneming kan aanzienlijk worden vergroot wanneer er wordt gekozen voor een goed financieringsplan. Bancair financieren is vaak een goede oplossing en nog steeds de meest voorkomende vorm, maar zeker niet de enige oplossing. Welke financieringen en combinaties zijn nodig om jouw strategische doelen te bereiken? Wij helpen graag bij de begeleiding van het proces en het maken van de juiste keuzes.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.

Advies bedrijfsoverdracht in Breda

Kenmerkend voor goede ondernemers is dat zij steeds nieuwe kansen zien en daar bij voorkeur zo snel mogelijk naar handelen. Om kansen te kunnen verzilveren is het soms nodig om een ander bedrijf te kopen of juist de strategische keuze te maken om het eigen bedrijf te verkopen. De aan- en verkoop van een bedrijf is een complex en veelomvattend proces, waarbij het zorgvuldig doorlopen van alle noodzakelijke stappen van groot belang is om tot de juiste en meest succesvolle beslissingen te komen. Op basis van een jarenlange ervaring, de juiste kennis en een groot netwerk zijn wij uitstekend in staat om ondernemers te ondersteunen bij het nemen van één van de meest belangrijke beslissingen tijdens het ondernemerschap.

Advies door een Partner in Breda

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een partner voor een Strategisch- Financieel,- en/of Bedrijfsoverdrachtadvies in de regio Breda? Dan ben je hier op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch, via mail of via het contactformulier onderaan de pagina. Natuurlijk komen we voor een kennismaking en een persoonlijk advies heel graag bij je langs! Je bent van harte welkom bij Claassen, Moolenbeek & Partners Breda!

Vacatures

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners en medewerkers in de regio Breda om ons team te versterken.


Adres vestiging Breda

Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda
076 - 200 38 25

Contactformulier