Zwolle

Zwollenaren zijn van oudsher al ondernemers; wist je dat Zwolle de eerste autowasstraat van Nederland had? De stad kent ook niet 1 maar zelfs 8 markten! Regio Zwolle heeft dan ook de ideale infrastructuur voor groei. Het is een echt knooppunt op het gebied van auto- en treinvervoer. Dankzij deze uitstekende logistieke positie, sterke topsectoren en de onderliggende kennisinfrastructuur is Regio Zwolle de plek voor innovatieve scale-ups.

Onze vestiging in Zwolle heeft haar focus liggen op de directe omgeving van Zwolle, Ommen, Hardenberg en Emmen.

Ondernemingsfinanciering Zwolle

In veel gevallen is een bedrijfsfinanciering onmisbaar om de toekomstplannen van een onderneming te verwezenlijken. De fases die een onderneming doorloopt vragen ieder om een ander type bedrijfsfinanciering. Welke financieringen zijn voor jouw onderneming interessant om de gestelde doelen te halen? Hier helpen onze adviseurs je graag bij. Een juist financieringsplan zal ervoor zorgen dat de winstgevendheid van de onderneming op de lange termijn aanzienlijk hoger is.

Bedrijfsverkoop en  –aankoop in Zwolle

Iedere bedrijfsovername is uniek. Wil jij je bedrijf verkopen of sta je juist op het punt om een bedrijf te kopen? Heb jij je zaakjes helemaal op orde? Een overnameproces dient zorgvuldig te gebeuren. Het gaat namelijk om grote belangen en je kunt het maar 1 keer goed doen. Wij helpen je om je doelstellingen te bereiken.

Bedrijfswaardering

Wat is mijn bedrijf waard? Of wat wil ik betalen voor een bedrijf?

Een waardebepaling is een belangrijk onderdeel van het overname traject maar daarnaast kan een waardebepaling van een bedrijf voor andere redenen worden ingezet, zoals bij overdracht binnen de familie of om fiscale redenen.

Bedrijfswaardering is een vak apart. Binnen onze organisatie hebben we meerdere professionals die je snel een inzicht kunnen geven.

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging – zeker wanneer dat gebeurd binnen de familie- is vaak een emotioneel proces voor alle betrokkenen. Daarnaast spelen er belangrijke financiële en fiscale zaken die goed geregeld moeten worden. Het is dan fijn als een onafhankelijke deskundige dit proces op een zakelijke manier begeleidt. Het is hierbij belangrijk het proces van bedrijfsopvolging reeds in een vroeg stadium te starten, in verband met het optimaal realiseren van fiscale voordelen, zowel voor de koper als de verkoper. Onze adviseurs helpen dit proces tot een goed en succesvol einde te brengen.

Bedrijfsadvies voor succesvol(ler) ondernemen in Zwolle

Strategie

Ondernemen wordt in de praktijk wel vergeleken met leven in het dierenrijk, waar “survival of the fittest” geldt. Het belang van strategische planning is duidelijk. Het bereidt de ondernemer voor op een onzekere toekomst en stelt hem zo beter in staat zich te handhaven in een dynamische omgeving.

Planning dwingt de ondernemer  op systematische wijze alternatieven naast elkaar te zetten  en de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Zo voorkomt strategie formulering het nemen van onjuiste en ondoordachte beslissingen.

Om een heldere bedrijfsstrategie te formuleren bieden onze adviseurs een duidelijk stappenplan waardoor er binnen no time een heldere strategie staat. De adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners zullen je helpen bij het bereiken van de voor jouw onderneming geformuleerde doelen. Dit sluit volledig aan bij onze missie om ondernemers succesvol(ler) te maken.

Management advies/begeleiding door een partner

Als ondernemer, heb je constant een flinke lijst vraagstukken waarover je na dient te denken. Dit kan gerelateerd zijn aan HR, herstructurering, organisatie-inrichting, financieringen en ga zo maar door. Je kunt niet overal kennis van hebben, daarvoor is expertise nodig, net zoals dat jij expertise hebt in jouw branche. Onze management begeleiders helpen daarbij middels management begeleiding en coaching.

Wil je iemand met een frisse blik mee laten kijken naar jouw onderneming en ben je op zoek naar bedrijfsadvies? Neem dan zeker contact op met onze plaatselijke partners. Contact opnemen kan door te bellen, te mailen, of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wil jij meer informatie om zelf succesvoller te ondernemen? Kom bij ons langs en we helpen je graag verder.

 

 

 

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging Zwolle

Dr. van Deenweg 108, 8025 DK Zwolle
088 – 2636740

Contactformulier