Zwolle

CM&P Zwolle

Zwolle ligt aan de IJssel, de Overijsselse Vecht en het Zwarte Water. De stad ligt in de regio IJsseldelta. De gemeente is qua inwonertal de tweede stad van Overijssel, na Enschede. Deze stad staat ook wel bekend als de groenste gemeente van Nederland; er zijn wel 33 parken. Zwolle heeft hier zelfs enkele prijzen voor gewonnen.

Zwollenaren zijn van oudsher al ondernemers; wist je dat Zwolle de eerste autowasstraat van Nederland had? De stad kent ook niet 1 maar zelfs 8 markten! Regio Zwolle heeft dan ook de ideale infrastructuur voor groei. Het is een echt knooppunt op het gebied van auto- en treinvervoer. Dankzij deze uitstekende logistieke positie, sterke topsectoren en de onderliggende kennisinfrastructuur is Regio Zwolle de plek voor innovatieve scale-ups.

Onze vestiging in Zwolle heeft haar focus liggen op de directe omgeving van Zwolle, Ommen, Hardenberg en Emmen.

Bedrijfsadvies in Zwolle

Ben je ondernemer? Dan is voor jou een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar om de koers voor de lange termijn te bepalen. Met dank aan een heldere bedrijfsstrategie worden stevige handvatten geboden voor de besluitprocessen binnen de onderneming. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt ondernemingen in regio Zwolle met het vaststellen van een bij de onderneming passende bedrijfsstrategie. Onze missie is het succesvol maken van ondernemingen, daar sluit het bovenstaande naadloos bij aan.

Financieel bedrijfsadvies in Zwolle

Een bedrijfsfinanciering is veelal onmisbaar in het verwezenlijken van de toekomstplannen voor een onderneming. Iedere fase die een onderneming doorloopt vraag om een ander type bedrijfsfinanciering. Heb jij een onderneming in de regio Zwolle? Dan leveren Claassen, Moolenbeek & Partners een financieel bedrijfsadvies op maat.

Advies door een partner in Zwolle

Ben jij benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen, te mailen, of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. 

 

We zijn op zoek naar nieuwe partners in de regio Zwolle die ons team kunnen versterken. Wil jij Partner worden? Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.


Adres vestiging Zwolle

Dr. van Deenweg 108, 8025 DK Zwolle
038-222 25 91

Contactformulier