< p>

Start van de lente, een nieuw kantoor, de basis voor verdere groei! - Claassen, Moolenbeek en Partners

Start van de lente, een nieuw kantoor, de basis voor verdere groei!

Deel deze pagina
Geschreven door: Roeland Verbeet
27 februari 2020De start van 2020 is voorbijgevlogen. Waar iedereen in januari vaak bezig is met nieuwe ideeën en goede voornemens, ligt de carnaval inmiddels al weer achter ons en kijken we vooruit naar het begin van de lente. De lente, die dit jaar vroeger begint dan ooit, staat vaak symbool voor groei en nieuwe ontwikkelingen. Voor Roeland Verbeet, partner van Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland, geldt dit ook. Roeland vertelt:

“Eén van die ontwikkelingen is de verhuizing naar een nieuw kantoor in Breda. Waar ik begonnen ben met werken vanuit huis (en onze kantoren in Hulst en Bergen op Zoom), is een eigen kantoor met mogelijkheden om verder te groeien in de regio Breda een logische vervolgstap. De keuze is gevallen op het BondPark in Breda, ook wel bekend als het “voormalige Essokantoor”. Een waanzinnig mooie en inspirerende werkplek op een perfecte locatie in de stad. Een kantoor dat niet voor niets “Bond” in de naam heeft. Naast een knipoog naar de voor iedereen bekende 007, betekent bond ook binding. Een goede en langdurige binding met een adviseur is precies waar veel ondernemers behoefte aan hebben en een concept waar wij ons volledig in kunnen vinden.

Samen verder groeien in 2020

Anderhalf jaar geleden startte ik als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Deze tijd heeft zich voor mij gekenmerkt als een periode waarin ik mijn expertise en ervaring ten volle tot zijn recht heb kunnen laten komen. De combinatie van bedrijfskundig advies met een concrete doorvertaling naar de financiële behoeften of consequenties, blijkt voor veel ondernemers waardevol te zijn. Niet slechts adviseren op afstand, maar betrokken blijven op het moment dat adviezen geïmplementeerd of geëffectueerd moeten worden. In de meeste gevallen zijn we hierbij gericht op de (verdere) groei van een onderneming, maar soms zit het ook wel eens flink tegen bij een bedrijf. Juist op zo’n moment is het belangrijk om rustig te blijven, het overzicht te houden en samen het goede gesprek te voeren met alle stakeholders om te werken aan oplossingen. Met behulp van deze aanpak kan een turnaround gerealiseerd worden en de focus stap voor stap weer uitgaan naar groei. Voor veel ondernemers blijft dit tenslotte het doel. Dit geldt ook voor Claassen, Moolenbeek en Partners Zuidwest-Nederland. Wij gaan daarom graag een connectie aan met iedereen die samen wil groeien naar succes.

Tot slot

Waar verandering vaak nieuwe deuren opent, vergeten we bestaande relaties zeker niet. Met dezelfde inzet en energie hopen we daarom juist hen die vanaf de start vertrouwen in ons gehad hebben te mogen blijven adviseren. Of het nu financieel advies bij investeringsvraagstukken betreft, begeleiding van het proces bij overnames of een gedegen strategisch plan bij de uitbreiding van uw organisatie. Wij helpen u graag bij ieder bedrijfskundig vraagstuk!

Heeft u net als wij veel zin in een succesvolle toekomst of bent u gewoon benieuwd naar het nieuwe kantoor in Breda? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!”

Roeland Verbeet

Over de auteur 

Roeland Verbeet heeft veel expertise op het gebied van strategie. Daarnaast heeft hij dankzij zijn werkervaring een groot netwerk binnen de bancaire sector. Heb je interesse in wat hij voor jou kan betekenen en wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met Roeland Verbeet op.