Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

‘s-Hertogenbosch

CM&P 's-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch ook vaak Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Tijdens de carnaval verandert Den Bosch in Oeteldonk.

Het industriële karakter van de stad is de laatste jaren flink veranderd door het vertrek/ sluiting van bekende fabrieken als TE Connectivity, Michelin, De Gruyter, Verkade, Remington en De Kruithoorn. Men richt zich nu meer op de andere takken van sport zoals de zakelijke en financiële dienstverlening.

Dankzij het positieve bestuurlijke klimaat en de goede bereikbaarheid via weg, spoor en water vestigen vele bedrijven zich hier graag. De Ring ‘s-Hertogenbosch is niet voor niets een van de drukst bereden autosnelwegen van Nederland. Zo zijn Van Lanschot, de SNS bank, Essent, Ricoh, Heijmans NV en SAP Nederland gevestigd.

Bedrijfsadvies in Den Bosch

Een heldere bedrijfsstrategie is voor een ondernemer onmisbaar bij het bepalen van de koers voor de lange termijn. Met dank aan een heldere bedrijfsstrategie worden handvaten geboden voor het maken van besluiten binnen de onderneming. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt ondernemingen in de regio Den Bosch met het vaststellen van een strategie die past bij de onderneming. Dit sluit volledig aan bij onze missie om ondernemers succesvol(ler) te maken.

Financieel bedrijfsadvies in Den Bosch

In veel gevallen is een bedrijfsfinanciering onmisbaar om de toekomstplannen van een onderneming te verwezenlijken. Iedere fase die een onderneming doorloopt vraagt om een ander type bedrijfsfinanciering. Ben je op zoek naar een financieel bedrijfsadvies op maat voor jouw onderneming in de regio Den Bosch? Neem dan contact met ons op!

Advies door partner in Den Bosch

Ben je voor jouw onderneming in Den Bosch op zoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Contact opnemen kan door te bellen, te mailen, of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wil jij meer informatie om zelf succesvoller te ondernemen? Kom bij ons langs en we helpen je graag verder. Het kantoor van Claassen, Moolenbeek & Partners in Den Bosch fungeert als regio kantoor voor zowel omgeving Nijmegen als Tilburg.

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Den Bosch die ons team kunnen versterken. Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging ‘s-Hertogenbosch

Vughterweg 47 g, 5211 CK 's-Hertogenbosch
088 – 2636780

Contactformulier