Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Jur van der Laan

Jur heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en schreef tijdens zijn studie al zijn eerste ondernemingsplan voor een client. In 2010 heeft hij de studie voor Register Controller afgerond op Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast heeft hij diverse cursussen gevolgd op het gebied van onder meer marketing & sales, project management, management accounting en financial accounting. Door zijn brede achtergrond qua opleidingen is hij snel in staat ondernemingen door te lichten en samen met de MKB-ondernemer een succesvolle koers voor de toekomst uit te stippelen.

Ervaringen

Jur is bijna 14 jaren werkzaam geweest in de agri business, voor Avebe in Veendam, een internationale zetmeel coöperatie. Hier is hij betrokken geweest bij meerdere strategische overnames en grote investeringsvraagstukken. Ook was hij binnen het concern de kostprijzen specialist. In zijn laatste functie bij Avebe was hij als IT Development Manager verantwoordelijk voor enkele IT implementaties.

Daarna heeft Jur 14 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt, voor Stater in Amersfoort. Stater beheerd meer dan 1 miljoen hypotheekleningen in Nederland, Duitsland en België. Jur is controller geweest van meerdere business units en project controller van grote strategische investeringen. Zijn ervaring met kostprijzen heeft hij gebruikt om innovatieve verkoopprijs modellen voor klanten op te zetten.

Jur is goed in staat verbinding te maken met de klant. Hij rapporteert op een heldere en transparante wijze en is goed in staat complexe zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Als lid van diverse MT’s heeft hij een ruime mate van ervaring met het coachen en begeleiden van managers/ondernemers. Dat is ook zijn passie.

Jur is daarnaast vanwege zijn brede achtergrond prima inzetbaar als procesbegeleider bij veranderingsprocessen.

Persoonlijk

Jur is gehuwd en heeft 3 kinderen. In zijn vrije tijd wandelt hij veel en vaak met de hond en zwemt hij minimaal 1 keer per week. Verder geniet hij van motorrijden, het lezen van boeken en het bezoeken van muziek concerten.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Van der Laan Notariaat 

    Door groei van onze portefeuille, het aantal medewerkers en de veranderingen in de notariële branche, ontstond de behoefte om sneller en beter inzicht te krijgen in onze financiën en werkzaamheden. Wij hebben daarom Jur van der Laan van CM&P ingeschakeld om voor ons een management dashboard te ontwikkelen.

    Onze inbreng is daarbij goed gehoord zodat wij samen tot een dashboard zijn gekomen met alle informatie in heldere overzichten die wij nodig hebben om als modern notariskantoor de uitvoering te kunnen bewaken en snel te kunnen bijsturen waar nodig.

    Wij hadden ook het idee dat deze oplossing vooraf een forse investering zou zijn. Maar met behulp van een eenvoudige business case, opgesteld door de CM&P adviseur, kunnen wij deze oplossing in een aantal maanden terugverdienen. Wij zouden andere notaris kantoren en Mkb’ers deze oplossing zeker aanraden. Lees hier meer.