Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

John Storm

Na het behalen van zijn middenstandsdiploma, behaalde John in 2003 zijn HBO diploma Diermanagement. Direct na zijn studie startte hij als manager van een grote dierenartsenpraktijk. Naast zijn werk volgde John succesvol diverse opleidingen en trainingen op het gebied van bedrijfsfinanciën, personeelsbeleid, communicatie en bedrijfskunde.

Ervaringen

John heeft veel management ervaring in grote dierenartsenpraktijken, onder andere als manager en lid van het MT voor een dierenziekenhuis. Naast het leiden van een volledige reorganisatie, voerde John hier ook het management van diverse nieuwe praktijken van deze keten.

Eind 2007 sloot John zich aan bij een groep vennoten die een werving- en selectiebureau in de Food- & Agribranche begonnen. De volledige start-up en structuur van de organisatie werd door John gerealiseerd. Dit hoog aangeschreven bureau is momenteel actief in meerdere Europese landen.

Al vanaf zijn studie verlangde John naar zelfstandig ondernemerschap. De eerste stappen hiervoor werden in 2009 gezet in de vorm van een evenementenbureau. In zijn bedrijf was hij als mededirecteur verantwoordelijk voor de businessplannen, financiën, personeel en de organisatiestructuur.

John houdt van bedrijven met een sterk ‘eigen verhaal’. Door eigen ervaring met overnames, overheden, financiers en start-ups begrijpt hij de positie van de ondernemer als geen ander. Daarom besloot John om begin 2018 zijn opgedane ervaring in te zetten voor andere ondernemingen. Bedrijven reorganiseren, bedrijfskundige problematiek aanpakken en samen met ondernemers te werken aan de onderneming, daar ligt zijn passie.

Persoonlijk

John is gehuwd, heeft twee kinderen en in zijn vrije tijd is hij veel in de natuur te vinden om te sporten of kamperen.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Ik heb John leren kennen als een enthousiaste en resultaatgerichte interim praktijkmanager. Door zijn brede ervaring weet hij wat de organisatie nodig heeft en is hij goed in staat het management te ontzorgen. Een echte teamspeler die op een natuurlijk manier aanvoelt welke acties nodig zijn en hoe hij zijn collega’s daarin mee kan nemen. Zijn ervaring als recruiter bleek ook zeer waardevol. Als manager is hij energiek in zijn aanpak en lost hij met een positieve insteek snel en vindingrijk complexe problemen op.  De combinatie van zijn grondig voorwerk, goede interne en externe afstemming en een concreet actieplan levert concrete resultaten op. Vooral financiële en strategische zaken van een organisatie blijken zijn drijfveren te zijn. Kortom een uitermate waardevolle interim die ik zo weer bij onze organisatie zou betrekken indien nodig!

    Gonnie Nodelijk

    Directeur – Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk (ULP)