Lelystad

CM&P Lelystad

Lelystad ligt in de polder Oostelijk Flevoland. Dit gebied viel droog op 29 juni 1957 en ligt 4,8 meter onder de zeespiegel. De eerste bewoners kwamen eind 1967 en pas in 1980 werd het officieel een gemeente. Lelystad is uitgegroeid tot een van de grootste gemeentes qua oppervlakte. Hiervan is echter maar één derde land, de rest is water (IJsselmeer en Markermeer).

Lelystad is goed begaanbaar via land, zee en ook via de lucht nu het vliegveld verder mag uitbreiden. Lelystad kent vier grote bedrijventerreinen: Oostervaart en Flevo- en Larserpoort en Airport city garden. Daarnaast kent de stad nog enkele kleinere bedrijventerreinen zoals Groene Velden, Gildenhof, Kempenaar, Jol, Tjalk, Sont, Ketelmeerstraat en Griend met voornamelijk lokale bedrijvigheid. Ook grote landelijk bekende bedrijven profiteren van de mogelijkheden die Lelystad biedt. Hier zetelen onder andere McCain, Giant, Donkervoort, Stipte, Feenstra Verwarming, AIS Airlines en Mac3Park.

Onze vestiging in Lelystad heeft haar focus liggen op de regio Lelystad, Almere, Dronten en Zeewolde.

Bedrijfsadvies in Lelystad

Een heldere bedrijfsstrategie is voor een ondernemer onmisbaar bij het bepalen van de koers voor de onderneming op de lange termijn. Met dank aan een heldere bedrijfsstrategie worden stevige handvaten geboden voor het maken van besluiten die genomen worden binnen de onderneming. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt ondernemingen in de regio Lelystad met het vaststellen van een passende strategie die perfect aansluit bij de onderneming. Dit sluit volledig aan bij onze missie om ondernemingen succesvol(ler) te maken.

Financieel bedrijfsadvies in Lelystad

Om de toekomstplannen voor een onderneming te verwezenlijken is een bedrijfsfinanciering veelal onmisbaar. Zo vraagt iedere fase waarin een onderneming zit een ander type bedrijfsfinanciering. Ben je op zoek naar een passend financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming in regio Lelystad? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op het juiste adres.

Advies door een partner in Lelystad

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming in regio Lelystad? Neem dan zeker contact met ons op. Dit kan door ons te bellen, te mailen of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. Daarnaast mag je natuurlijk ook altijd ons kantoor binnen komen lopen.

Naast dat we ondernemers succesvol(ler) helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Lelystad die ons team kunnen versterken. Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.


Adres vestiging Lelystad

Larserpoortweg 50, 8218 NK Lelystad
0320 - 28 67 68

Contactformulier