Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hulp nodig met je liquiditeitsbegroting (in crisistijd) ?

Deel deze pagina

14 juli 2020Corona en bedrijfseconomische gevolgen

Het Covid-19 (Corona) virus heeft een grote impact op jou en jouw onderneming. Inmiddels zijn we ons leven in “het nieuwe normaal” weer aan het oppakken. Hoe moeten we ons aanpassen? Kunnen we ons bedrijf voorzetten? Hoe kunnen we dat doen? Oftewel hoe groot zijn de bedrijfseconomische gevolgen?

Wij helpen ondernemers met succesvol ondernemen, juist nu ook in deze crisistijd!

Liquiditeitsbegroting

Aan het begin van de corona-crisis heb je wellicht gebruik gemaakt van de  ondersteunende maatregelingen van de overheid. Je hebt mogelijk uitstel van betaling, overbruggingskrediet en/of werktijdverkorting aangevraagd. De directe kasuitgave werd beperkt. Goede maatregelingen. Toch: van uitstel komt geen afstel.

De financiële buffer raakt op, rekening moeten nu echt betaald gaan worden. Waar de primaire aandacht eerst uit ging naar operationele zaken moet er nu gekeken worden naar de toekomst. Hoe sta je er voor? Welke rekeningen moet je gaan betalen? En welke inkomsten denk je binnen te gaan krijgen. Een goed moment om een liquiditeitsbegroting op te stellen.

Handig hulpmiddel: CM&P doe-het-zelf-toolkit

Alles wat je zelf kunt doen, bespaart kosten.

Om MKB-ers te helpen heeft CM&P een handige toolkit gemaakt die iedere ondernemer zélf in kan vullen. De toolkit helpt je om een beter inzicht te krijgen in je liquiditeitsbegroting. Dat geeft weer inzicht in welke stappen je moet nemen.

Gratis hulpmiddel

Wil je deze toolkit gratis ontvangen? Vul onderstaand formulier in. Door technische reden duurt het maximaal 1 werkdag voordat wij de toolkit, inclusief een korte handleiding, kunnen toesturen. Heb je haast? Schroom niet te bellen naar de partner bij jou in de regio. Al onze partners zijn direct per mobiel bereikbaar.

Mocht je bij het invullen van de toolkit toch nog vragen hebben, neem dan ook gerust contact op met het CM&P-kantoor in de regio. Zij staan klaar om de helpende hand te bieden.

Liquiditeitsbegroting

Vraag hier je gratis Doe-Het-Zelf Corona Toolkit aan.

 

    Mevr.Dhr.