< p>

Vacature bedrijfsconsultant bedrijfsadviseur

Is bedrijfsconsultant iets voor jou? Wil jij partner worden bij ons?

Krijg jij er een kick van als een ondernemer met jouw (bedrijfskundig) advies zijn bedrijf succesvol kan maken?
Wil jij ruimte om je eigen ideeën te volgen en je eigen business op te zetten?
Kom dan eens bij ons praten.

Als je wilt ondernemen, samen met een club mensen om je heen met wie je kunt sparren, kennis en ervaring kunt delen, dan ben je bij ons namelijk aan het goede adres.

Als zelfstandig ondernemer bij CMenP deel je je eigen tijd in, je werkt soms vanuit huis en vaak vanaf een van onze locaties. Dat geeft veel flexibiliteit en is goed te combineren met de aandacht die bijvoorbeeld je partner en je gezin verdienen.

Je mag gebruik maken van de adviesproducten die wij ontwikkeld hebben. Je krijgt veel vrijheid én je werkt samen met een team van gelijkgestemde en professionals. Juist die combinatie maakt ondernemen voor onze partners zo leuk.

Onze partners komen uit de accountancy of controlling, hebben bij een financiële instelling gewerkt, hebben hun bedrijf verkocht of hadden een topfunctie in het bedrijfsleven, bijvoorbeeld als financieel manager of CEO.

Meer weten?

Lees vooral de ervaringen van onze partners in de rubriek partners aan het woord, en/of bekijk ons partnerprofiel om te zien of jij je hierin herkent..

Bijna al onze kantoren zijn op zoek naar uitbreiding.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Liever informatie in je mailbox?

Vul je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.