< p>

Word partner bij CM&P - Claassen, Moolenbeek en Partners

Word Partner bij CM&P

Bedrijfskundig adviseurs; zelfstandig maar niet alleen!

Wij zijn op zoek naar nieuwe partners (HBO+ of academisch niveau) door heel Nederland om bedrijven succesvol te adviseren bij o.a. financieringsvraagstukken, bedrijfsovernames en ondernemingsplanning.

We bieden bedrijfskundig en/of financieel consultants een prachtige gelegenheid om zelfstandig te (blijven) ondernemen, met een aantal zeer prettige bijkomstigheden zoals:

 • bewezen adviesproducten
 • kennisdeling met tientallen partners, lokaal, in de regio en landelijk
 • werken met meerdere partners op een kantoor
 • intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij de opstart van jouw adviespraktijk.

Lees bijvoorbeeld de ervaringen van onze partners op onze site in de rubriek: partners aan het woord.

Misschien is de belangrijkste vraag wel:

Ben je ondernemer?

Ik geef je vier vragen. Geef eerlijk antwoord aan jezelf. Zijn de antwoorden positief, dan is de kans groot dat je ondernemersvaardigheden hebt.

 • Vraag het eens aan je directe omgeving: levenspartner, vriend, familie. Zie jij mij als zelfstandig ondernemer succesvol worden?
 • Kijk naar persoonlijke testen, kom je daar woorden tegen als: ondernemerschap, lef, gevoel voor commercie/relaties, analyticus, open en eerlijk, energiek, autonoom, goed kunnen luisteren….?
 • Ontdek je drijfveren! Herken je dit? Je zoekt maximale vrijheid in je werk. Je grootste bevrediging is wanneer je de belofte naar de klant waarmaakt: “We helpen u bij succesvol ondernemen!” Daar krijg jij energie van. Succes betekent voor jou plezier in het werk, maar ook een goed inkomen. Kortom: je wilt jouw ondernemersbloed optimaal benutten.
 • Kijk naar je financiële positie. Heb je de financiële mogelijkheden om ondernemer te worden? Voor het partnership is een minimaal een eigen inbreng van € 15.000 euro nodig.

De volgende vraag is:

Ben je een bedrijfsadviseur?

Natuurlijk gaat het ook over je vakmanschap. Een partner bij CM&P is bedrijfskundig adviseur; dé vertrouwende adviseur voor de MKB-ondernemer. Je bent een generalist, met een brede kijk op bedrijfsstrategie, financieringen en bedrijfsoverdracht.

We verwachten daarom dat je:

 • een afgeronde opleiding op HBO+- of WO-niveau (bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Rechten) hebt;
 • minimaal 5 jaar generalistische werkervaring hebt op het vlak van bedrijfskunde en financiën;
 • de skills bezit om een DGA/ondernemer op een goede manier te adviseren bij ondernemersvraagstukken. Niet alleen een goed inzicht in cijfers, maar ook de expertise om met een helikopterview naar de organisatie te kijken.

Een goed advies is om ook eens verder te kijken. Alhoewel we zelf erg enthousiast zijn over onze formule, er zijn altijd andere alternatieven. Wat spreekt bij hen aan? Vergelijk dus.

Ga een inspirerend gesprek aan

Is consultancy iets voor jou? Sluit jouw achtergrond goed aan bij CM&P? Is jouw interesse gewekt om eens oriënterend met elkaar in gesprek te gaan over ondernemerschap en een eventueel partnerschap? Gebruik dan de link in je mail om de ontdekkingsreis op te starten.

Dit betekent niet dat je de daadwerkelijke ‘selectieprocedure’ opstart, maar dit zorgt ervoor dat we jouw gegevens hebben. Dan kunnen we je gemakkelijk benaderen voor een eerste telefoongesprek.

Oriënteer je goed op onze site.

Bekijk een korte introductie over wat CM&P voor een bedrijf kan betekenen:

Robert Claassen MBA

Robert Claassen
Directie
Claassen,Moolenbeek&Partners BV
Hoofdvestiging te Eindhoven

Claassen,Moolenbeek&Partners
Vondellaan 23, 5611 NX Eindhoven
tel.: 088 – 26 36 700 www.cmenp.nl
eindhoven@cmenp.nl
ingeschreven KvK Eindhoven: 170.78.427