< p>

Vacature verandermanager - Lees hier meer info over CM&P

Vacature verandermanager

Ben jij de verandermanager die wij zoeken? De missie van Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is ondernemers helpen om succesvol(ler) te worden. Zit ondernemerschap bij jou in het bloed en wil je ondernemers helpen om succesvol veranderingstrajecten te doorlopen? Dan is de rol als bedrijfsconsultant, partner bij CM&P, wellicht iets voor jou. Wij zijn op zoek naar verandermanagers voor onze kantoren in heel Nederland.

 

Over Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een adviesorganisatie die zich richt op het MKB in Nederland. CM&P helpt MKB ondernemers succesvoller te ondernemen op drie gebieden:

Wat houdt de vacature verandermanager in?

Als verandermanager adviseer je een DGA/ondernemer bij een veranderingstraject. Je start je eigen adviesbureau. Je krijgt te maken met veranderingstrajecten en méér.

Onder de vlag van CM&P, je blijft 100% zelfstandig, maar bent dus niet alleen. Je krijgt toegang tot onze succesvolle methoden (naast veranderingsopdrachten, ook financiële en strategische opdrachten) Je zult de voordelen van onze naamsbekendheid snel merken. CM&P is op zoek naar iemand die goed kan luisteren, analyseren en adviseren, ondernemerschap in zijn of haar bloed heeft zitten en een goed gevoel voor commercie, netwerk en relaties heeft.

Financiering van je eigen adviesbureau als verandermanager

Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

Aanbod: Een opleiding tot adviseur en meer

  • Toegang tot bewezen succesvolle methodieken
  • Kennisdeling met onze partners;
  • Ondersteuning en coaching van een organisatie met bestaansrecht;
  • Een intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw praktijk;
  • Veel vrijheid;
  • Mogelijkheid om op kantoor te werken;
  • En meer….

Functie-eisen vacature

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Bestuurskunde of Organisatiewetenschappen.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als verandermanager;
  • Je bent een sparringpartner op managementniveau.

 Wat verdien je als verandermanager?

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, zijn de verdienste van jouw (startende) adviesbureau directe een gevolg van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 in de beginperiode. Bij de succesvolle partners is dat nog meer.

Wil jij partner worden bij CM&P?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Word partner bij een succesvol opererende formule. Reageer met je CV en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur