< p>

Vacature organisatieadviseur - Lees hier meer info over CM&P

Vacature organisatieadviseur

In opdracht van een organisatie werken aan het vaststellen, analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken? Reageer dan op onze vacature als organisatieadviseur en word partner bij een van onze kantoren.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners is opgericht in 1983 en heeft inmiddels 30 kantoren met zo’n 70 partners. CM&P is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat Nederlandse MKB-ondernemers begeleidt bij onder andere het regelen van financieringsbehoefte, bedrijfsoverdracht en strategieformulering en implementatie.

Wat doet een organisatieadviseur bij CM&P?

Als organisatieadviseur bij CM&P lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van andere, ondernemers. Hierbinnen ondersteun je hen bij beleidsmatige, financiële en organisatorische vraagstukken. Op effectieve wijze werk je mee aan de groei van de organisatie en het verwezenlijken van een ondernemersdroom. Als partner en organisatieadviseur bij CM&P ben je dé vertrouwenspersoon voor de MKB-ondernemer. Meer weten? Lees dan onze organisatieadviseur-pagina over onze dienstverlening.

Wat bieden we jou? Een opleiding tot organisatieadviseur en meer

CM&P zet in op ontwikkeling van haar CM&P-partners met gerichte competentieontwikkeling en opleidingstrajecten. Dit vanuit het constant willen excelleren in dienstverlening. Hiernaast zet CM&P in op ontwikkeling van de organisatie vanuit een toegesneden positionering in de markt. De focus wordt hierbij gelegd op kennisontwikkeling, innovatiekracht en samenwerking.

Alle partners genieten van veel vrijheid, hebben toegang tot onze succesvolle methoden en plukken vruchten van de naamsbekendheid van Claassen Moolenbeek & Partners. Je blijft als partner dus 100% zelfstandig, mét de voordelen van een waardevolle samenwerking.

Het salaris van een organisatieadviseur

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, is het salaris van jou als management consultant erg afhankelijk van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 en bij succesvolle partners nog meer.

Functie-eisen:

CM&P stelt de volgende functie-eisen voor de organisatieadviseur vacature:

  • Een afgeronde opleiding op HBO+ niveau of hoger (bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Rechten);
  • De skills om een ondernemer op een goede manier te adviseren bij ondernemersvraagstukken;
  • Ten minste 5 jaar werkervaring als organisatieadviseur.

Hiernaast zijn we op zoek naar een toekomstige partner die goed kan luisteren, een gevoel voor commercie, netwerk en relaties heeft, analytisch en punctueel is, lef toont en iemand die zijn of haar ondernemersbloed optimaal wil benutten.

Reageren op deze vacature als organisatieadviseur en partner worden?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Reageer met je CV op de vacature en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur