< p>

Vacature management consultant | Lees over de betekenis, salaris & eisen

Vacature management consultant

Ambieer je een rol als management consultant voor MKB- ondernemers (DGA’s) op het gebied van strategie? Claassen Moolenbeek & Partners zoekt management consultants voor haar partnerkantoren in heel Nederland.

Wat houdt de vacature management consultant in?

Als management consultant bij CM&P begeleid je ondernemers in het verbeteren van hun organisatie op allerlei verschillende vlakken. Zo is het begeleiden bij het opstellen en implementeren van een ondernemingsplan een kerntaak van een management consultant bij CM&P, maar kan het ook gaan over het oplossen van een capaciteitsprobleem. In periodieke sessies neem je bedrijfskundige onderwerpen van diverse ondernemingen door en geef je passend advies.

Dit alles nog steeds als zelfstandig ondernemer. Al onze partners zijn namelijk zelfstandig ondernemers. Je werkt zelfstandig, maar toch samen door te profiteren van onze verschillende diensten. Je wordt vaak ingehuurd door besluitvormers binnen een organisatie om te adviseren rondom strategie- en organisatievraagstukken. Zo ben je veel bezig met strategische plannen op allerlei gebieden. Van groeiplannen tot innovatieplannen of kostverlaging. Meer lezen over onze diensten? Lees dan de management consultant-pagina.

Het salaris van een management consultant

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, is het salaris erg afhankelijk van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 en bij de meest succesvolle partners nog meer.

De voordelen: Van een management-consultant-opleiding tot sparringpartners

Wanneer je een partner bij CM&P bent profiteer je van de instrumenten die de centrale organisatie biedt:

  • Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden (schriftelijk) overgedragen;
  • Vrijheid, maar je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden;
  • Kennisdeling met partners van CM&P;
  • Sneller succes mede door geoptimaliseerde website, aanwezigheid ‘’corporate Social Media’’, (digitaal) netwerk en leveranciersarrangementen;
  • Collega’s om mee te sparren;
  • Intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
  • En ga zo maar door…

De functie-eisen bij de vacature management consultant

Onze partners worden zorgvuldig gekozen om onze kwaliteit te waarborgen. Zo toetsen wij onze potentiële partners onder andere op lef, energie en enthousiasme, analytisch en punctueel vermogen, doorzettingsvermogen en gevoel voor commercie, netwerk en relaties.

Hiernaast stelt CM&P de volgende harde functie-eisen voor de vacature management consultant:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als management consultant;
  • Je beschikt voer de expertise om ondernemers te adviseren op management niveau.

Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan op de vacature management consultant! Reageer met je CV en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur