< p>

Vacature interim bedrijfsadviseur - Lees hier meer info over CM&P

Interim vacature

Wij hebben géén interim vacatures, en toch...

Werk jij graag met interim-opdrachten en heb je passie voor het ondernemerschap? Dan is het partnerschap bij Claassen,Moolenbeek&Partners (CM&P) misschien iets voor jou. Terwijl we géén bemiddelingsbureau zijn voor Interim Management.

Lees hoe CM&P kijkt naar het vervullen interim vacatures en wat wij jou te bieden hebben.

De betekenis van ‘interim’

Een interim betekent tijdelijk. Je wordt voor een tijdelijke periode aangetrokken om de leiding in een (gedeelte van een) organisatie te nemen. Dat hoeven we je niet uit te leggen. Want als interim specialist weet jij maar al te goed hoe het is om lijn-verantwoordelijkheid te dragen. Je klaart deze klus! Ja toch?

Interim vacature ? Welke opdrachten heeft CM&P ?

CM&P is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat MKB-ondernemers begeleidt bij financieringsvraagstukken, ondernemingsplanning en bedrijfsoverdracht. CM&P is opgericht in 1983 en heeft met haar landelijk netwerk van kantoren een groot aantal zelfstandige partners.

De partners van CM&P zijn bedrijfsconsultants. Een bedrijfsconsultant fungeert voornamelijk als coach van de ondernemer/DGA en draagt dus minder de lijnverantwoording. Analyse, visie, inspiratie, generiek; dat zijn de woorden die passen bij deze rol.

Als partnerconsultant ontdek je samen met je klant welke verbeteringen in de bedrijfsprocessen mogelijk zijn. Dit doet men met oog voor alle menselijke aspecten, de “groene” kant. Je beoordeelt en verbetert graag de samenhang tussen de “blauwe kant”, zoals financiën, organisatie en commercie binnen ondernemingen.

Daarna volgt de implementatie, hier komen onze interim vacatures om de hoek kijken. Want een interim-klus kán het gevolg zijn van deze implementatie. Omdat er een capaciteitsprobleem ligt, neem je tijdelijk de leiding over (een gedeelte van) een onderneming. Dit beperkt zich tot ongeveer 2 dagen in de week, met als doel een versnelling op verschillende vlakken te realiseren.

De interim vacature bij CM&P neigt dan ook meer naar een projectmanagement vacature. Dit is enerzijds beter voor de klant (beperkte kosten en meer eigen regie), anderzijds is het beter voor jouw adviespraktijk zodat je beschikbaar bent voor je andere klanten waarbij je die coachende rol hebt.

Functie-eisen bij de interim vacature of project manager vacature

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van ondernemingen
 • Je beschikt voer de expertise om ondernemers te adviseren op management niveau.
 • Goed gevoel voor cijfers.

Inkomen van een partner bij CM&P/interim

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, zijn de verdienste directe een gevolg van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 in de beginperiode. Bij de meest succesvolle partners is dat nog meer

 

Financiering van je praktijk

Jij weet het als geen ander. Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

 

Voordelen CM&P

Bij CM&P opereer je als zelfstandig ondernemer, maar profiteer je van de volgende diensten van Claassen, Moolenbeek & Partners:

 • Kennisdeling met partners van CM&P;
 • Collega’s om mee te sparren;
 • Intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
 • Sneller succes mede door geoptimaliseerde websites, aanwezigheid ‘’corporate Social Media’’, (digitaal) netwerk en leveranciersarrangementen;
 • Vrijheid
 • Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden (schriftelijk) overgedragen;
 • En meer…

Wil jij werken aan interim opdrachten onder de paraplu van CM&P?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Reageren?

Reageer met je CV en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur