< p>

Vacature interim manager - Lees hier meer info over CM&P

Vacature interim manager

Ben jij een ervaren interim manager met passie voor ondernemerschap? Lees dan onderstaande vacature als interim manager bij Claassen, Moolenbeek & Partners.

De betekenis van ‘interim manager’

Een interim manager is een tijdelijke manager. Je wordt voor een bepaalde tijd aangetrokken om de leiding in een (gedeelte van een) organisatie te nemen.

Interim manager worden? Dit houdt de vacature in:

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en bancair advieskantoor dat MKB-ondernemers begeleidt bij ondernemingsplanning, bedrijfsoverdracht, financieringsvraagstukken en interim management. CM&P is opgericht in 1983 en heeft met haar landelijk netwerk van kantoren een groot aantal partners.

Bij de partner-functie die hoort bij de vacature interim manager, weet je dat het verbeteren van bedrijfsprocessen altijd mogelijk is. Je beoordeelt en verbetert dan ook graag de samenhang tussen flexibiliteit en structuur van ondernemingen. Tijdelijk neem je de leiding over (een gedeelte van) een onderneming. Dit om ondernemers te helpen met het maken van de juiste beslissingen op verschillende vlakken. Hiernaast ben je inzetbaar voor tijdelijke vervanging van vakspecialisten op het gebied van financiën, ICT, logistiek, marketing, vastgoed, HR of productieleiding.

Functie-eisen bij de vacature interim manager

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van ondernemingen
  • Je beschikt voer de expertise om ondernemers te adviseren op management niveau.

Salaris van een interim manager

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, is het salaris van jou als interim manager erg afhankelijk van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 en bij de meest succesvolle partners nog meer.

Voordelen CM&P

Bij CM&P opereer je nog steeds als zelfstandig ondernemer, maar profiteer je van de volgende diensten van Claassen, Moolenbeek & Partners:

  • Kennisdeling met partners van CM&P;
  • Collega’s om mee te sparren;
  • Intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
  • Sneller succes mede door geoptimaliseerde websites, aanwezigheid ‘’corporate Social Media’’, (digitaal) netwerk en leveranciersarrangementen;
  • Vrijheid
  • Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden (schriftelijk) overgedragen;
  • En meer…

Sluit jouw achtergrond goed aan bij CM&P en is je interesse gewekt?

Reageer met je CV op een van de interim management vacature en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur