Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature interim manager

Wij zoeken géén interim managers, en toch...

Ben jij een ervaren interim manager met passie voor ondernemerschap? Dan is het partnerschap bij Claassen,Moolenbeek&Partners (CM&P) misschien iets voor jou. Terwijl we géén bemiddelingsbureau zijn voor Interim Management.

Lees hoe CM&P kijkt naar de rol van een interim manager en wat wij jou te bieden hebben.

De betekenis van ‘interim manager’

Een interim manager (IM) is een tijdelijke manager. Je wordt voor een bepaalde periode aangetrokken om de leiding in een (gedeelte van een) organisatie te nemen. Dat hoeven we je niet uit te leggen. Als ervaren IM weet jij maar al te goed hoe het is om lijn-verantwoordelijkheid te dragen. Je klaart de klus! Ja toch?

Interim management? Welke vacature heeft CM&P:

CM&P is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat MKB-ondernemers begeleidt bij ondernemingsplanning, bedrijfsoverdracht en financieringsvraagstukken. CM&P is opgericht in 1983 en heeft met haar landelijk netwerk van kantoren een groot aantal zelfstandige partners.

Primair zijn de partners van CM&P bedrijfsconsultants. Een bedrijfsconsultant fungeert veel meer als coach van de ondernemer/DGA. Draagt dus minder die lijnverantwoording. Analyse, visie, inspiratie, generiek; dat zijn veel meer de woorden die passen bij die rol.

Als partner / bedrijfskundig consultant, ontdek je vaak samen met je klant welke verbeteringen in de bedrijfsprocessen mogelijk zijn. Met oog voor alle menselijke aspecten, de “groene” kant. Je beoordeelt en verbetert graag de samenhang tussen de “blauwe kant”, zoals financiën, organisatie en commercie binnen ondernemingen. Daarna volgt de implementatie. Een interim-klus kán het gevolg zijn. Omdat er een capaciteitsprobleem ligt. Je neemt tijdelijk de leiding over (een gedeelte van) een onderneming. Vaak beperkt zich dat tot 2 dagen in de week, met als doel een versnelling op verschillende vlakken te realiseren.

Interim management bij CM&P neigt dan ook meer naar projectmanagement. Dit is enerzijds beter voor de klant (beperkte kosten en meer eigen regie), anderzijds is het beter voor jouw adviespraktijk zodat je beschikbaar bent voor je andere klanten waarbij je die coachende rol hebt.

Functie-eisen bij de vacature interim manager of project manager

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van ondernemingen
 • Je beschikt voer de expertise om ondernemers te adviseren op management niveau.
 • Goed gevoel voor cijfers.
 • De bereidheid om energie en geld te investeren in jezelf én je eigen praktijk.

Inkomen van een partner bij CM&P/interim manager

Omdat je bij CM&P óók zelfstandig ondernemer bent, is het salaris van jou als interim manager afhankelijk van je eigen prestaties.

Voordelen CM&P

Bij CM&P opereer je nog steeds als zelfstandig ondernemer, maar profiteer je van de volgende diensten van Claassen, Moolenbeek & Partners:

 • Kennisdeling met partners van CM&P;
 • Collega’s om mee te sparren;
 • Intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
 • Sneller succes mede door geoptimaliseerde websites, aanwezigheid ‘’corporate Social Media’’, (digitaal) netwerk en leveranciersarrangementen;
 • Vrijheid
 • Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden (schriftelijk) overgedragen;
 • En meer…

Reageer

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Sluit jouw toekomst, jouw ambitie goed aan bij CM&P en is je interesse gewekt?

Als ervaren IM kun je op zoek gaan naar de volgende klus, daarop weer volgende klus etc. etc. Die rol van IM is je misschien al jaren bekend.

Is je ambitie om een koerswijziging toe te passen in je carrière-pad? Van IM naar consultant? Minder lijnverantwoordelijkheid, meer advies op afstand. Dan is het partnerschap misschien iets voor je!

Lees onze site goed door. Lees wat het partnerschap inhoud. Wat het juiste partnerprofiel is. Reageer met je CV  en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Overname adviseur