< p>

Vacature interim manager - Lees hier meer info over CM&P

Vacature interim manager

Ben jij een ervaren interim manager met passie voor ondernemerschap? Lees hoe Claassen, Moolenbeek & Partners kijkt naar de rol van een interim manager en wat wij jou te bieden hebben.

De betekenis van ‘interim manager’

Een interim manager is een tijdelijke manager. Je wordt voor een bepaalde periode aangetrokken om de leiding in een (gedeelte van een) organisatie te nemen.

Interim manager worden? Welke vacature heeft CM&P:

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat MKB-ondernemers begeleidt bij ondernemingsplanning, bedrijfsoverdracht en financieringsvraagstukken. CM&P is opgericht in 1983 en heeft met haar landelijk netwerk van kantoren een groot aantal zelfstandige partners.

Een puur sang Interim Manager wordt gevraagd om een “klus te klaren”, vaak voor 4 of 5 dagen in de week. Primair zijn de partners van CM&P bedrijfsconsultants. Een bedrijfsconsultant fungeert als coach van de ondernemer/DGA.

Als partner / bedrijfskundig consultant, ontdek je vaak samen met je klant welke verbeteringen in de bedrijfsprocessen mogelijk zijn. Je beoordeelt en verbetert dan ook graag de samenhang tussen flexibiliteit en structuur van ondernemingen. Een interim-klus kan hieruit het gevolg zijn. Wellicht blijkt namelijk uit je analyse dat er op leidinggevend vlak een capaciteitsprobleem ligt, waardoor jouw hulp nodig is Je neemt tijdelijk de leiding over (een gedeelte van) een onderneming. Vaak beperkt zich dat tot 2 dagen in de week met als doel een versnelling op verschillende vlakken te realiseren. Interim management bij CM&P neigt dan ook meer naar projectmanagement. Dit is enerzijds beter voor de klant (beperkte kosten en meer eigen regie) en anderzijds is het beter voor jouw adviespraktijk zodat je beschikbaar bent voor je andere klanten waarbij je een coachende rol hebt. Als er geen personeelscapaciteit probleem ligt, houd je dus ook de rol als coach. Met andere woorden; het belang van de klant staat voorop!

Functie-eisen bij de vacature interim manager of project manager

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van ondernemingen
 • Je beschikt voer de expertise om ondernemers te adviseren op management niveau.
 • Goed gevoel voor cijfers.

Salaris van een interim manager

Omdat je bij CM&P óók zelfstandig ondernemer bent, is het salaris van jou als interim manager afhankelijk van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 en bij de meest succesvolle partners nog meer.

Voordelen CM&P

Bij CM&P opereer je nog steeds als zelfstandig ondernemer, maar profiteer je van de volgende diensten van Claassen, Moolenbeek & Partners:

 • Kennisdeling met partners van CM&P;
 • Collega’s om mee te sparren;
 • Intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
 • Sneller succes mede door geoptimaliseerde websites, aanwezigheid ‘’corporate Social Media’’, (digitaal) netwerk en leveranciersarrangementen;
 • Vrijheid
 • Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden (schriftelijk) overgedragen;
 • En meer…

Sluit jouw achtergrond goed aan bij CM&P en is je interesse gewekt?

Lees vooral onze site goed door. Lees wat het partnerschap inhoud. Reageer met je CV  en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur