< p>

Financieel manager - Lees hier meer info over CM&P

Vacature financieel manager

Wil jij ondernemers helpen om succesvol te ondernemen op het gebied van bedrijfsfinanciering? Dan is dit je kans! Claassen Moolenbeek & Partners heeft namelijk een vacature als financieel manager openstaan.

Functieomschrijving financieel manager & partner bij CM&P

Wij zijn op zoek naar een ervaren financieel manager die als partner toe wilt treden bij een van onze kantoren in heel Nederland.

De rol als partner bij CM&P is nét wat anders dan bij een gemiddelde vacature als financieel manager. Je start namelijk je eigen adviespraktijk. Je bent 100% zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Je helpt klanten met uiteenlopende financiële vraagstukken. Daarnaast is er méér. Advies op gebied van strategie en bedrijfsoverdracht komt ook op je pad.

Je levert altijd maatwerk en weet niet alleen de juiste bedrijfsfinanciering voor de onderneming te realiseren. Of het nu gaat om bancaire kredieten of alternatieve financieringen: jij bent er in thuis. Jouw adviezen maken het verschil voor ondernemers. Je bent  zelfstandig ondernemer onder de vlag van Claassen, Moolenbeek & Partners.

Claassen, Moolenbeek & Partners is een adviesorganisatie die zich richt op het MKB in Nederland. CM&P helpt ondernemers succesvoller te ondernemen op drie gebieden:

Financiering van je praktijk

Jij weet het als geen ander. Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

 

Het salaris van een financieel manager

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, zijn de verdienste directe een gevolg van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 in de beginperiode. Bij succesvolle partners is dat nog meer.

Partnerprofiel

Voor deze vacature hebben wij de volgende functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde of Economie;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring op het vlak van allround financiën;
 • De skills om een DGA/ondernemer te adviseren bij financiële vraagstukken.

 

Daarnaast toetsen wij onze potentiële financieel managers op de volgende eigenschappen:

 • Analytisch en punctueel;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Gevoel voor commercie, netwerk en relaties;
 • Open en eerlijk;
 • Goed kunnen luisteren;
 • Lef!
 • Humor
 • Energiek en enthousiast.

Wat bieden wij een financieel manager

Wanneer je je aansluit als partner bij CM&P profiteer je van de instrumenten die de centrale organisatie biedt. Zo blijf je 100% zelfstandig, maar geniet je wel van de kennisdeling met partners van CM&P. Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden namelijk tijdens een intensieve opleiding overgedragen. Hiernaast is er de mogelijkheid om met collega’s te sparren, word je intensief begeleid bij het opstarten van jouw adviespraktijk, krijg je de mogelijkheid om thuis te werken én op kantoor, krijg je de kans om te werken met effectieve producten en goed uitgewerkte methodieken en ga zo maar door.

Een perfecte match? Reageer op de vacature als financieel manager

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Reageer met je CV  en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur