< p>

Vacature finance manager - Lees hier meer info over CM&P

Vacature finance manager

Wil jij ondernemers helpen om succesvol te ondernemen op het gebied van bedrijfsfinanciering? Dan is dit je kans! Claassen Moolenbeek & Partners heeft namelijk een vacature als finance manager openstaan.

Functieomschrijving vacature finance manager

Allereerst, wat is een finance manager nu eigenlijk? Een finance manager is vaak degene die verantwoordelijk is voor een betrouwbare en complete bedrijfsadministratie.  Wij zijn op zoek naar een finance manager voor onze partnerkantoren in heel Nederland. Als finance manager bij CM&P heb je een nét wat andere rol als een gemiddelde finance manager, je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van financiële vraagstukken van klanten. Je levert maatwerk en weet altijd de juiste bedrijfsfinanciering voor de onderneming te realiseren. Of het nu gaat om bancaire kredieten of alternatieve financieringen: jij bent er in thuis. Jouw adviezen maken het verschil voor ondernemers. Daarnaast ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Claassen, Moolenbeek & Partners.

Claassen, Moolenbeek & Partners is een adviesorganisatie die zich richt op het MKB in Nederland. CM&P helpt ondernemers succesvoller te ondernemen op drie gebieden:

Het salaris van een finance manager

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, is het salaris van jou als finance manager erg afhankelijk van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 en bij de meest succesvolle partners nog meer.

Partnerprofiel

Wij zijn op zoek naar een finance manager die beschikt over de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde of Economie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het vlak van allround financiën;
  • De skills om een DGA/ondernemer te adviseren bij financiële vraagstukken.

Daarnaast toetsen wij onze potentiële partners op de volgende eigenschappen:

  • Analytisch en punctueel;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Gevoel voor commercie, netwerk en relaties;
  • Open en eerlijk;
  • Goed kunnen luisteren;
  • Lef!
  • Energiek en enthousiast.

Wat bieden wij

Wanneer je je aansluit als partner bij CM&P door te reageren op de finance manager vacature profiteer je van de instrumenten die de centrale organisatie biedt. Zo blijf je 100% zelfstandig, maar geniet je wel van de kennisdeling met partners van CM&P. Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden namelijk (schriftelijk) overgedragen. Hiernaast is er de mogelijkheid om met collega’s te sparren, word je intensief begeleid bij het opstarten van jouw adviespraktijk, krijg je de mogelijkheid om thuis te werken én op kantoor, krijg je de kans om te werken met effectieve producten en goed uitgewerkte methodieken en ga zo maar door.

Een perfecte match? Reageer op de vacature als finance manager

Reageer met je CV op de finance manager vacature en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur