< p>

Vacature corporate finance adviseur - Lees hier meer info over CM&P

Vacature corporate finance adviseur

Ben jij een corporate finance adviseur met passie voor ondernemerschap? Claassen Moolenbeek & Partners zoekt financieel adviseur voor meerderepartnerkantoren in Nederland.

Wie zijn wij?

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is opgericht in 1983 en heeft inmiddels 30 kantoren met zo’n 70 partners. CM&P is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat Nederlandse mkb-ondernemers begeleidt bij onder andere het regelen van financieringsbehoefte, bedrijfsoverdracht en strategieformulering en implementatie.

Partner vacature: corporate finance adviseur

Als corporate finance adviseur bij CM&P treed je op als sparringspartner en financieel adviseur voor onze klanten. Je fungeert als zelfstandig adviseur, maar plukt de vruchten van onze waardevolle samenwerkingsmodule, coaching, professionele collega’s, actieve kennisdeling en een kantoor in jouw regio. Kennisdeling staat bij ons centraal. Dit onder andere via een intensief begeleidings- en opleidingsprogramma, ons intranet, werk- en expertisegroepen en periodieke partnerbijeenkomsten.

Financiering van je praktijk als corporate finance adviseur

Jij weet het als geen ander. Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

 

Als corporate finance adviseur heb jij:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde of Economie
 • Minimaal 10 jaar werkervaring op het vlak van allround bedrijfsfinanciën;
 • De skills om een DGA/ondernemer te adviseren bij financiële vraagstukken;

Verder is de ideale partner kandidaat:

 • Ondernemend;
 • Een doorzetter;
 • Iemand die goed kan luisteren;
 • Iemand met gevoel voor commercie;
 • Analytisch en punctueel;
 • Energiek en enthousiast;
 • Denk je in kansen en mogelijkheden;
 • Bekend met bedrijfsfinancieringen.Gevoel voor humor.

Partner worden?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Reageer met je CV  en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur