< p>

Vacature consultant - Lees hier meer info over CM&P

Vacature consultant

Word jij onze nieuwe consultant? De missie van Claassen, Moolenbeek & Partners is (startende) MKB-ondernemers te helpen om succesvol(ler) te worden. Zit ondernemerschap bij jou in het bloed en wil je ondernemers helpen om succesvol te ondernemen op het gebied van strategie? Dan is deze functie als zelfstandig bedrijfsconsultant wellicht wat voor jou. Dus ambieer je de functie als bedrijfsconsultant? Lees verder!

Over CM&P

Claassen, Moolenbeek & Partners is een adviesorganisatie die zich richt op het MKB in Nederland. CM&P helpt ondernemers succesvoller te ondernemen op drie gebieden:

Wat houdt de vacature consultant in?

Als je bedrijfsconsultant wordt bij CM&P dan adviseer je een DGA/ondernemer bij ondernemersvraagstukken. Je start je eigen adviespraktijk als bedrijfsconsult. Onder de vlag van CM&P, je blijft 100% zelfstandig, maar je bent dus niet alleen. Je krijgt toegang tot onze succesvolle methoden en je zult de voordelen van onze naamsbekendheid snel merken.

We  zoeken een toekomstige partner, die goed kan luisteren, een gevoel voor commercie, netwerk en relaties heeft. Analytisch en punctueel is. Lef toont en iemand die ondernemersbloed in de aderen heeft.  Waarbij gevoel voor humor onmisbaar is.

Financiering van de start van je eigen adviesbureau

Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

 

Aanbod: Een opleiding tot consultant en meer

  • Opleiding in onze methodieken
  • Kennisdeling met onze partners;
  • Ondersteuning en coaching van een organisatie met bestaansrecht;
  • Een intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
  • Veel vrijheid;
  • Mogelijkheid om op kantoor te werken;
  • En meer….

Functie-eisen vacature consultant

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
  • Minimaal 10 jaar werkervaring;

Wat is je salaris als consultant?

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, zijn de verdienste directe een gevolg van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 in de beginperiode. Bij de succesvolle partners is dat nog meer.

Wil jij consultant worden bij CM&P?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Meer weten over het bedrijfsconsultant en partner worden bij CM&P? Reageer met je CV en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur