< p>

Vacature adviseur - Lees hier meer info over CM&P

Vacature adviseur

Ben jij er klaar voor om (on)gevraagd advies te geven?

In opdracht van een organisatie werken aan het vaststellen, analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken? Iets voor jou? Reageer dan op onze vacature voor de functie van adviseur.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners is opgericht in 1983 en heeft inmiddels 30 kantoren met zo’n 70 partners in heel Nederland. CM&P is een bedrijfskundig en financieel adviesbureau dat Nederlandse mkb-ondernemers begeleidt bij onder andere het regelen van financieringsbehoefte, bedrijfsoverdracht, strategieformulering en implementatie.

Vacature: Adviseur en partner worden bij CM&P

Bij de functie die hoort bij deze adviseur vacature bij CM&P ben je de spin in de bijdrage aan de ontwikkeling van ondernemers. Hierbij ondersteun je ondernemers bij beleidsmatige en organisatorische vraagstukken. Op effectieve wijze werk je mee aan de groei van de organisatie en het verwezenlijken van een ondernemersdroom. Als partner en adviseur bij CM&P ben je dé vertrouwenspersoon voor de (startende) MKB-ondernemer. Meer weten? Lees dan onze bedrijfsadviseur-pagina over onze dienstverlening.
Je start je eigen adviespraktijk. Onder de vlag van CM&P, je blijft 100% zelfstandig, maar je bent dus niet alleen. Je krijgt toegang tot onze succesvolle methoden en je zult de voordelen van onze naamsbekendheid snel merken.

 

Financiering van de start van je eigen adviesbureau

Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

 

Wat biedt deze adviseur vacature jou? Een opleiding en meer

CM&P zet zich in voor de ontwikkeling van haar CM&P-partners met gerichte competentieontwikkeling en opleidingstrajecten. Wij willen blijven excelleren in onze dienstverlening. Hiernaast zet CM&P in op ontwikkeling van de organisatie vanuit een toegesneden positionering in de markt. De focus wordt hierbij gelegd op kennisontwikkeling, innovatiekracht en samenwerking. Alles zodat jij dé adviseur kunt worden die past bij CM&P.

Alle partners genieten van veel vrijheid, hebben toegang tot onze succesvolle methoden en plukken de vruchten van de positieve naamsbekendheid van Claassen Moolenbeek & Partners. Je blijft als partner dus 100% zelfstandig, mét de voordelen van een waardevolle samenwerking.

Adviseur worden? Dit verdien je.

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, zijn de verdienste directe een gevolg van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 in de beginperiode. Bij de meest succesvolle partners is dat nog meer.

.

Functie-eisen:

CM&P stelt de volgende functie-eisen voor de vacature van adviseur:

  • Een afgeronde opleiding op HBO+ niveau of hoger (bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Rechten);
  • De skills om een ondernemer op een goede manier te adviseren bij ondernemersvraagstukken;
  • Ten minste 5 jaar werkervaring als bedrijfsadviseur.

Hiernaast zijn we op zoek naar een toekomstige partner die goed kan luisteren, een gevoel voor commercie, netwerk en relaties heeft, analytisch en punctueel is, lef toont en iemand die zijn of haar ondernemersbloed optimaal wil benutten. Een goed gevoel voor humor is voor een adviseur van groot belang.

Past de vacature en wil jij onze nieuwste adviseur en partner worden?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Reageer met je CV  en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur