< p>

Vacature bedrijfsadviseur adviesbureau - Lees hier meer info over CM&P

Wil je werken als bedrijfsconsultant bij een gerenommeerd adviesbureau?

Werken als  bedrijfsconsultant bij een adviesbureau en in opdracht van klanten werken aan het vaststellen, analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken? Reageer dan op onze vacature en kom als zelfstandig partner werken bij:

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners, bedrijfskundig en financieel advies, is opgericht in 1983 en heeft inmiddels 30 kantoren met zo’n 70 partners. CM&P begeleidt Nederlandse MKB-ondernemers bij onder andere het regelen van financieringsbehoefte, bedrijfsoverdracht en strategieformulering en implementatie. De belofte aan de klant: we helpen je bij succesvol ondernemen!

Vacatures bij CM&P

CM&P zoekt senior consultants die zich als partner willen aansluiten.

Als CM&P-partner werk je bij een groot adviesbureau en  lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van (startende) ondernemers. Je  ondersteunt ondernemers bij beleidsmatige en organisatorische vraagstukken. Op effectieve wijze werk je mee aan de groei van de organisatie en het verwezenlijken van een ondernemersdroom. CM&P is een adviesbureau voor de MKB-ondernemer. Meer weten? Lees dan hier de ervaringen van partners.

Wat zijn de voordelen van een eigen adviesbureau starten met CM&P?

CM&P zet in op ontwikkeling van haar CM&P-partners met gerichte competentieontwikkeling en opleidingstrajecten. Dit vanuit het constant willen excelleren in dienstverlening. De focus wordt hierbij gelegd op kennisontwikkeling, innovatiekracht en samenwerking. Hiernaast zet CM&P in op ontwikkeling van de organisatie vanuit een toegesneden positionering in de markt.  De focus hierbij ligt op een goed functionerende website, klantcontact en leadgeneratie.

Alle partners genieten van vrijheid, hebben toegang tot onze succesvolle methodieken en plukken vruchten van de naamsbekendheid van Claassen Moolenbeek & Partners. Werk je bij een adviesbureau zoals CM&P, dan blijf je als partner dus 100% zelfstandig. Maar wel mét de voordelen van een waardevolle samenwerking.

 

Financiering van je eigen adviesbureau

Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

Wat verdien je met werken bij een adviesbureau

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, zijn de verdienste directe een gevolg van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 in de beginperiode. Bij de meest succesvolle partners is dat nog meer.

Partnerprofiel voor een senior-adviseur

CM&P stelt de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding op HBO+ niveau of hoger (bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Rechten);
  • De skills om een ondernemer op een goede manier te adviseren bij ondernemersvraagstukken;
  • Ten minste 10 jaar werkervaring in het bedrijfsleven op managementniveau.

We  zoeken een toekomstige partner, die goed kan luisteren, een gevoel voor commercie, netwerk en relaties heeft, analytisch en punctueel is, lef toont en iemand die ondernemersbloed in de aderen heeft.  Waarbij gevoel voor humor onmisbaar is.

Wil jij werken bij een adviesbureau van CM&P?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Reageer met je CV op deze vacature en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur