Terugblik partnerbijeenkomst 14 september

Deel deze pagina

15 september 2022Afgelopen woensdag 14 september 2022 vond de derde CM&P partnerbijeenkomst van het jaar plaats. Dit keer was de dag georganiseerd in Nieuwegein, om precies te zijn, in het Fletcher Hotel. De dag stond in het teken van de collectieve ambitie en daarmee samen aan de slag gaan.

Directievoorzitter Peter Knuvers opende de dag met een welkomstwoord en nam de organisatie mee in de ontwikkelingen waar we de komende periode mee aan de slag gaan. Tot slot introduceerde hij Hans ten Hove (regio Zwolle) en Ronald van Maldegem (regio Utrecht) als nieuwe partners. Na deze introductie stelden de nieuwste aanwinsten van CM&P zichzelf kort voor.

Na het welkomstwoord zijn we als organisatie aan de slag gegaan met de collectieve ambitie. Wat is de collectieve ambitie van CM&P? Om op deze vraag een antwoord te krijgen was er een interactieve setting gecreëerd. In drie groepen gingen de partners uiteen om er met elkaar verder over te spreken, waarbij iedere partner zijn of haar input kon geven. Dit gebeurde in zowel een grote, als kleine samenstelling. De dag, mede begeleid door Teamplayers.NU, gaf veel nieuwe inzichten over de collectieve ambitie en de te varen koers van CM&P.

 

Traditioneel werd de dag afgesloten met een smakelijk broodje kroket.

Wij bedanken Rob, Cees en Hans van TeamPlayers.NU en de CM&P-partners voor een productieve en inspirerende bijeenkomst!

Wij kijken weer uit naar de eerst volgende partnerbijeenkomst op 14 december 2022.