< p>

Snel en eenvoudig financiering door samenwerking met Capsearch

Samenwerking met Capsearch

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
28 maart 2017

Capsearch

Claassen, Moolenbeek & Partners is een samenwerking aangegaan met Capsearch, een onafhankelijk financieringsplatform voor het MKB. CM&P krijgt daardoor digitaal toegang tot diverse financiers. Zoals banken, crowdfunds, factor- en leasemaatschappijen. Een MKB-ondernemer kan sneller en eenvoudiger gefinancierd worden.

Best passende financiering

Het financieren van het MKB is niet eenvoudig. Dit komt door de terugtrekkende beweging van banken, het complexe financieringslandschap met vele (alternatieve) financiers en het inefficiënte financieringsproces. Het vinden van de best passende financiering kost ondernemers en hun adviseurs veel tijd. Elke partij moet immers individueel benaderd worden.

Vraag en aanbod voor MKB-financiering

Capsearch heeft hiervoor de oplossing. Het bedrijf biedt een marktplaats waar vraag en aanbod voor MKB-financiering bij elkaar komen. Capsearch heeft software ontwikkeld waarmee intermediairs, zoals financieel adviseurs en accountants, hun klanten kunnen helpen bij het aanvragen van financiering. Via één digitaal loket heeft de intermediair vervolgens toegang tot diverse financiers. Als fintech bedrijf hebben ze hiermee de marktstandaard voor het aanvragen van MKB-financiering ontwikkeld, waardoor financiers direct de aanvraag kunnen beoordelen. Op deze manier kan een MKB-ondernemer snel en eenvoudig gefinancierd worden.

Optimaal advies

Door de samenwerking met Capsearch is Claassen, Moolenbeek & Partners in staat om nog betere analyses te maken van uw kredietaanvraag. Dit komt de advisering alleen maar ten goede. Maar dat niet alleen. Door deze tool wordt de marktwerking meer aangewakkerd. En dat komt ten gunste van de klant. Zo kunnen er voordelen worden behaald met afsluitkosten, maar het is niet ondenkbaar dat dit ook gaat doorwerken in de rente.

Meer info

Wilt u meer informatie? Heeft u een investering en wenst u die te financieren? Neem dan gerust eens contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.