< p>

Persbericht: samenwerking bedrijventekoop.nl en Virtual Vaults - Claassen, Moolenbeek en Partners

Persbericht: samenwerking bedrijventekoop.nl en Virtual Vaults

Deel deze pagina

21 mei 2019

Herstructurering bedrijfsfinanciering

Zoek de juiste match bij bedrijfsovername

Bedrijventekoop.nl en Virtual Vaults hebben een samenwerkingsverband gesloten. De grootste bedrijfsovernamesite van Nederland wordt daarmee gekoppeld aan de grootste aanbieder van virtuele datarooms voor fusies en overnames.

Bedrijventekoop.nl is sinds 2002 actief in het matchen van vraag naar en aanbod van bedrijven. Daarnaast biedt het platform een netwerk van specialisten waar ondernemers terecht kunnen voor o.a. begeleiding en advies. Met het grootste actuele aanbod, de meeste bezoekers en het grootste aantal aangesloten intermediairs is Bedrijventekoop.nl de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland.

Due Dilligence een belangrijk onderdeel bij de aan/verkoop

Virtual Vaults heeft in de afgelopen 5 jaar een virtuele dataroom (VDR) ontwikkeld die snel, veilig en gebruiksvriendelijk is. Inmiddels is de data-room wereldwijd voor ruim 5.000 transacties succesvol gebruikt. Tot vandaag waren enkel VDR’s beschikbaar die minder gebruiksvriendelijk waren en – met name – erg kostbaar zijn. De door Virtual Vaults ontwikkelde VDR heeft enkel voordelen.

Deze virtuele data-room biedt een beveiligde omgeving waar alle documenten benodigd voor een boekenonderzoek in opgenomen kunnen worden. Daarmee kunnen gebruikers gevoelige informatie bij een boekenonderzoek uitwisselen, zowel bij overnames binnen het mkb-segment als miljoenentransacties.

Gebruikers van Bedrijventekoop.nl kunnen van de data-room van Virtual Vaults gebruik maken tegen een gereduceerd tarief, op maat gemaakt voor transacties binnen het mkb-segment. Bedrijventekoop.nl onderstreept hiermee het belang van het uitvoeren van een boekenonderzoek, op een efficiënte manier en middels een beveiligde dataopslag.

bron: www.bedrijventekoop.nl

Claassen, Moolenbeek & Partners is als ruim 35 jaar actief bij bedrijfsovername’s. Met name voor het MKB. Veelal familiebedrijven. Om tot dé succesvolle match te komen tussen koper en verkoper maken de overnamespecialisten van CM&P vaak gebruik van het platform www.bedrijventekoop.nl

Lees de blog met 9 tips bedrijfsovernames of over de risico’s

Neem contact op. Bel centraal secretariaat: 040-2121120