Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
“Als financieel directeur weet ik wat een goede adviseur kan betekenen”

Inmiddels was ik 43 jaar oud en constateerde naast bovengenoemde punten dat er veel energie en tijd ging zitten in de baan en dat de privé situatie daar onder te lijden had. De lange werkweken die een structureel karakter hadden werden niet altijd beloond in geld en zonder veel moeite stond de weekagenda vol gepland met allerlei afspraken.

Je vraagt jezelf dan af of je dit wil blijven doen tot je pensioen en bij mij ontstond het idee om in bovengenoemde activiteiten een eigen bedrijf te starten. Wat ik me eveneens realiseerde, dat een éénpitter moeilijk kennis kan delen en dat ik geen groot netwerk had.

Zo kwam ik begin 2007 via een advertentie in contact met Claassen,Moolenbeek&Partners. Na de eerste kennismaking gesprekken, had ik een positief gevoel over de werkwijze en activiteiten en de manier van organisatie.

Actief zijn als zelfstandig ondernemer (Partner), gezamenlijk onder dezelfde naam handelend (vanaf 1983), goed uitgewerkte methodieken, kennisdeling en een begeleiding tijdens de voorbereidingsfase spraken mij heel erg aan.

In gezamenlijk overleg met echtgenoot hebben wij in 2007 besloten om toe te treden als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Een hele stap van vast inkomen naar ondernemerschap, maar een stap waar ik op dit moment geen minuut spijt van heb.

Een betere planning van werkzaamheden in combinatie met privé, een goede beloning van je werkzaamheden, de kennisdeling tussen alle partners, de begeleiding vanuit Eindhoven en de vrijheid die het ondernemerschap met zich mee brengt zijn op dit moment de items die dit vak heel bijzonder maken.

Tony J. van Tol